w porównaniu z przed jakiegoś czasu to maciorkaboe22 pisze:Rasowa maciorka się z niej robi!

wymizianeMaja1983 pisze:Kochaniutkiemizianki ode mnie dla tych twoich piękności

Moderator: pastuszek
w porównaniu z przed jakiegoś czasu to maciorkaboe22 pisze:Rasowa maciorka się z niej robi!

wymizianeMaja1983 pisze:Kochaniutkiemizianki ode mnie dla tych twoich piękności

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, FuriaDzima , sama się dziwie jak patrze na te zdjęcia jaka jest różnica . Minęło raptem półtorej miesiąca a świnka jak nie ta samaDzima pisze:Aż trudno uwierzyć, że tek niedawno taka kruszynka była....

kruszyneczka była
 kruszyneczka była  widać, że rośnie jak na drożdżach
 widać, że rośnie jak na drożdżach  

Takie maluszki są piękne ale jednak największa radość to obserwować jak wyrosło (przynajmniej dla mnie). Przecież na te efekty czekamy
 Takie maluszki są piękne ale jednak największa radość to obserwować jak wyrosło (przynajmniej dla mnie). Przecież na te efekty czekamy 
tak , fajnie jest widzieć jak się zmieniają . Gdybym nie miała tych zdjęć to by mi się wydawało , że ciągle taka malutkaFoggy pisze:Uwielbiam tę niesamowitość - dorastanie, dojrzewanie i adolescencjaTakie maluszki są piękne ale jednak największa radość to obserwować jak wyrosło (przynajmniej dla mnie). Przecież na te efekty czekamy
oj rośnie , rośnieMaja1983 pisze:Zdjęcie malutkiej Aishki wprost cudowne kruszyneczka była widać, że rośnie jak na drożdżach

widzę kukurydze czy mi się wydaje?
 widzę kukurydze czy mi się wydaje?  jaka to jest kukurydza? jakaś zwyczajna ze sklepu czy specjalna z zoologa?
 jaka to jest kukurydza? jakaś zwyczajna ze sklepu czy specjalna z zoologa? 
Marzenia się spełniająkailyn pisze:Cudowne ! Marza mi się takie ... ale to w przyszłości

Maju , to zwyczajna kukurydza z warzywniaka . Uwielbiają ją . Daje w małych ilościach bo jest kalorycznaMaja1983 pisze:Piękne masz te świneczkiwidzę kukurydze czy mi się wydaje?
jaka to jest kukurydza? jakaś zwyczajna ze sklepu czy specjalna z zoologa?