Gry komputerowe
Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Gry komputerowe
Ktoś pogrywa w WoWa? Ja staram się ogarnąć o co chodzi, ale strasznie to przytłączające i dość nudne w pojedynkę. Może jakaś duszyczka, która coś wie na ten temat, albo po prostu chce spróbować swoich sił zagra ze mną ? 

Zaczęłam grać w Batmana Arkham Knight i było super (hak, batmobil, system walki) do czasu aż do napędu włożyłam Mad Maxa. Teraz to on rządzi moim życiem. Świat wypełniony zadaniami, świetnie zrobione zdobywanie posterunków, rozwój postaci i jego pojazdu zachęcają do gry, nie pozwalając się od niej oderwać. W tej grze od fabuły ważniejsza jest sama rozgrywka i wcale nie jest to wada. Polecam.
Ja muszę jak najszybciej kupić nowy komputer i ps4 bo mam tyle do nadrobienia że jakaś masakra.
Specjalnie nie czytam nic o grach bo aż mi się łezka w oku kręci jak widzę Assasyna albo niezłą rozwałkę w BF...
Czemu mnie to spotkało
Specjalnie nie czytam nic o grach bo aż mi się łezka w oku kręci jak widzę Assasyna albo niezłą rozwałkę w BF...
Czemu mnie to spotkało

- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Ja planuję kupić konsolę w przyszłym roku, jak już zrobię tatuaż i siostra kupi telewizor
Mam konsolowego kumpla, prawdziwego wyjadacza więc jego się zapytam jaki model mam kupić
Obecnie mam mało czasu na granie. Ale jak już gram to najczęściej w Saints Row. ;P

Obecnie mam mało czasu na granie. Ale jak już gram to najczęściej w Saints Row. ;P
- Chryzantem
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
*ekhm* nie lubimy assasins creeda bo ubisoft *ekhem*Olek pisze:Ja muszę jak najszybciej kupić nowy komputer i ps4 bo mam tyle do nadrobienia że jakaś masakra.
Czemu mnie to spotkało
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Myślę, że wezmę sobie Twoją opinię i jego (jest informatykiem, dogadamy się w zerojedynkowym)aga666 pisze:Ja Ci doradze, w końcu pracuję w sklepie z grami

Panna Fiu Fiu pisze:Myślę, że wezmę sobie Twoją opinię i jego (jest informatykiem, dogadamy się w zerojedynkowym)aga666 pisze:Ja Ci doradze, w końcu pracuję w sklepie z grami