Słodziak Maniuś szuka domku! [Łódź] - uratowany

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Ann

Re: Słodziak Maniuś szuka domku! [Łódź] - wst. rez.

Post autor: Ann »

Kamczatkę jeszcze czeka WPA, ale mam nadzieję, że to będzie tylko formalność :)
No i jak wiadomo - to chłopaki tak naprawdę zdecydują czy chcą się kumplować ;) Także prosimy o kciuki :fingerscrossed:
Madzior pisze:Trzeba mieć nadzieję, że Kamczatka będzie tu aktywna na forum po adopcji i będzie umieszczać czasami fotki naszego forumowego Adonisa :)
Właśnie namawiam Kamczatkę do założenia wątku o jej śwince, żebym później była na bieżąco co u małego :D

Dropsiu to tylko od Ciebie zależy czy z następną świnką się uda :buzki:
figa1992

Post autor: figa1992 »

Trzymam kciuki za Maniusia i za Kamczatkę :fingerscrossed: :buzki:
kamczatka

Post autor: kamczatka »

Ojej, dziękuję. Ja też mam ogromną nadzieję, że wszystko pódzie dobrze i chłopaki się polubią :) Już myślę jak to wszystko u siebie przeorganizować pod kątem dwóch prosiaczków. Dowiedziałam się tylu rzeczy na tym forum, że nawet nie wiem od czego zacząć to przeorganizowywawnie ;)
Ann

kamczatka pisze:Dowiedziałam się tylu rzeczy na tym forum, że nawet nie wiem od czego zacząć to przeorganizowywawnie ;)
Zakładaj wątek, pomożemy Ci :szczerbaty:
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Pomożemy, a jak :) :buzki:
Ann

Słuchajcie, nie wiem jak to się stało, już myślałam, że mi się waga popsuła, ale właśnie zważyłam Mańka i waży 600g :shock: Przez tydzień przytył niecałe 80g... Albo jestem mistrzem w "pasieniu" świń, albo nie wiem o co chodzi :think: :lol:

A tak poza tym kamaczatka się nie chwali, to ja Was pokieruję http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=1627 - tu możecie znaleźć wątek (mam nadzieję) przyszłego kolegi Mańka :fingerscrossed:
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Trzymamy :fingerscrossed: :buzki: Czyli łączenie przy WPA, tak? ;) A macie już jakąś datę? Bo ciekawa jestem, kiedy mam się wieści spodziewać... Bo mój "pomocnik w namawianiu" przyjeżdża już w sobotę :idontknow:
Ann

Na razie jeszcze nic nie wiadomo, teraz wypadły święta i w ogóle, więc się to troszkę przedłuży :)
A Twój pomocnik niech działa - przecież jak nie Maniek, to mamy tu mnóstwo innych świnek ;)
Ann

Pakujemy się właśnie z Maniem na święta i wzięłam się za przesypywanie karmy z torby do pudełka (tak a propos od wczoraj robię mu dokładny test karm - co lubi, a co nie, bo jest strasznie wybredny :roll: ). Maniek nie szaleje za CN, więc dla żartu podetknęłam mu łyżkę z karmą pod nos z pytaniem jak może nie lubić tak pysznej karmy. A Maniuś nie dość, że zaczął jeść z łyżeczki to dorwał się do torby w której trzymałam resztę CN. Z miski jadł raczej słabo, więc z tego wniosek, że Maniek akceptuje CN tylko z torby albo z łyżki :lol:
Co Ty mi znowu dajesz kobieto?
Obrazek
W sumie niezły smak, ale coś mi się wydaje, że masz więcej...
Obrazek
Wiedziałem, że coś przede mną ukrywasz!
Obrazek
Awatar użytkownika
Chryzantem
Miejscowość: Katowice
Kontakt:

Post autor: Chryzantem »

jeny jaki on jest uroczy :love: moje dziołchy też wybrzydzają, jak Zośce podstawię pod nos pomarańczę to zje, ale w klatce to ją kopie z kąta w kąt. a Andzia nad każdą porcją się musi dobrze zastanowić, czy jej się opłaca jeść czy nie :szczerbaty:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”