Martuś bardzo, bardzo mi przykro
Z całych sił Cię ściskam
Dla Havranka
Kromkowe stado świnkowe - pożegnanie
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Prosiak Srosiak
- Miejscowość: Gorzów Wielkopolski
- Kontakt:
Re: Kromkowe stado...
Prosiak Srosiak[*] Elmo[*] Misia[*] Bisia[*] Emil[*] Amitka[*] Puszilda[*] Dariusz[*] Monster[*] Zuzanna[*] Kędzior[*] Sweety[*] Alicja[*] Gwiazdka[*] Zbysiu[*] Groszek[*] Lusia[*] Onyk[*]
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Wiem. Tak się mówi, a sama przerabiałam jak to łatwo zrobić.Marta_K pisze:@sosnowa tylko jak....
Myślę o Was
Najgorsze jest to, że mu nic tak ogólnie nie było... Ot trochę schudł.... Pojechał na badanie do Wwy i wyszło że ma guzki na tarczycy i pewnie od tego mimo wzorowego apetytu utrata wagi.... Został więc na ich wycięcie... Podobno operacje i narkoze zniósł świetnie... Mariusz już nawet umówił się że odbierze go w piątek albo sobotę... A tu nagle telefon że jest źle.. Że ma przełom tarczycowy... Glukoza 40, temperatura ponad 40 i jest słaby... Wieczorem było lepiej... Noc przeżył... I jednak nie dał rady....
- sosnowa
- Kontakt:
To jest koszmar, kiedy człowiek nie ma powodu się przygotowywać na najgorsze, niby nic, a tu koniec. U mnie tak było z Euzebiuszem.
Jak córka to znosi?
Jak córka to znosi?
- Prosiak Srosiak
- Miejscowość: Gorzów Wielkopolski
- Kontakt:
Nasz Elmo też był silnym prośkiem, a operacja zgasiła go w kilka dni
Z całych sił jesteśmy z Wami.
Z całych sił jesteśmy z Wami.
Prosiak Srosiak[*] Elmo[*] Misia[*] Bisia[*] Emil[*] Amitka[*] Puszilda[*] Dariusz[*] Monster[*] Zuzanna[*] Kędzior[*] Sweety[*] Alicja[*] Gwiazdka[*] Zbysiu[*] Groszek[*] Lusia[*] Onyk[*]
Tak... Ciężko jak umiera chorujący długo i ciężko członek rodziny.. Tym bardziej ciężko gdy umiera ktoś komu w sumie nic nie było.... A Gosia za mała jeszcze żeby zrozumieć... Niby powtarza że Havciu pojechał do szpitala, ale nie rozumie za bardzo, że już nie wróci....
- sosnowa
- Kontakt:
To dobrze. Przynajmniej ona nie cierpi.
Re: Kromkowe stado świnkowe - reaktywacja 2018
2018 nie był dla nas jak dotąd łaskawy.... \
Odszedł Jerzy, póżniej Marian i zupełnie niespodziewanie Havranek....
Oby teraz był dla nas już tylko lepszy czas.... Rodzina nam się w tym roku potasowała... Trzech synków pobiegło za TM.... Za to przybyły do nas 4 nowe pyszczki do kochania... Najpierw Jasiu i Stasiu a teraz.... Tomek i Romek ;D
Przedstawiam "Nowe" Stado Kromkowe
Odszedł Jerzy, póżniej Marian i zupełnie niespodziewanie Havranek....
Oby teraz był dla nas już tylko lepszy czas.... Rodzina nam się w tym roku potasowała... Trzech synków pobiegło za TM.... Za to przybyły do nas 4 nowe pyszczki do kochania... Najpierw Jasiu i Stasiu a teraz.... Tomek i Romek ;D
Przedstawiam "Nowe" Stado Kromkowe
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Pamiętaj że kiedyś dotrę z Anetą na kawę
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
No ja myślęDzima pisze:Pamiętaj że kiedyś dotrę z Anetą na kawę