Kromkowe stado świnkowe - pożegnanie
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Kromkowe stado... Marian 02.2013 - 22.03.2018 [*]
Trzymajcie się
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Biedny Marianek.....jedna świnka....a jaka dziura w sercu
Miał szczęście, że do was trafił....albo to wy mieliście szczęście go przygarnąć.
Miał szczęście, że do was trafił....albo to wy mieliście szczęście go przygarnąć.
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- Aneta914
- Miejscowość: Poznań
- Kontakt:
Marta, bardzo mi przykro... Trzymaj się
Dla Marianka Cieszę się, że było mi dane jeszcze go poznać.
Dla Marianka Cieszę się, że było mi dane jeszcze go poznać.
Ostatnio zmieniony 22 mar 2018, 19:51 przez Aneta914, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje prosiaki : Klementynka / Szajbus & Łasuch & Pigwa & Bianca za TM
Na DT : Sasanka
W DS : 92 świnki
Odeszły w DT [*] : Tosiek, Isabo, Mamba, Walentyna, Melania, Aronia, Lulek
Na DT : Sasanka
W DS : 92 świnki
Odeszły w DT [*] : Tosiek, Isabo, Mamba, Walentyna, Melania, Aronia, Lulek
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Zdecydowanie to my mieliśmy szczęście, że trafił do nas. Wyjątkowy był. Piękny i niesamowicie mądry do tego miał swoje zdanie i dążył do obranych celów. Jeszcze w Poznaniu póki Małgosia nie poruszała się samodzielnie miał całe dnie wybieg i zachowywał się jak mały psiak. Podchodzil, wachal, prosił, wskakiwal na kolana, chodził za nami... Był niesamowity.Dzima pisze:Biedny Marianek.....jedna świnka....a jaka dziura w sercu
Od początku walczyliśmy o jego zdrowie, a on się nie poddawal. Najpierw tradycyjni pasażerowie na gape, później cukrzyca, problem z oczami aż w końcu problem z tymi nieszczęsnymi zębami... A on i tak długi czas nie tracił wigoru. Właściwie takie znaczne pogorszenie było w grudniu, ale walczyliśmy dalej... Po śmierci Jurka zaczęły się problemy z płucami i łapkami ale walczyliśmy dalej i za każdym razem kiedy już nie wiedziałam czy robię to bardziej dla siebie czy dla niego on mi pokazywał że chce.. Wyciągal pyszczek do strzykawki. Kustykal w moja stronę, mył się po każdym odlozeniu do klatki, próbował jeść koperek, siano... Aż do wczoraj. Wczoraj zaczął slabnac u weterynarza na stole, dostał leki został do późnego wieczora pod tlenem i spodziewalam się telefonu z najgorszym... A tu dr Asia zadzwonila że Marian czeka na odebranie... Niedługo jednak dane nam było się cieszyć... O 5 było jeszcze ok... O 5.20 nie żył.... Odszedł cichutko w swojej klatce...
- Prosiak Srosiak
- Miejscowość: Gorzów Wielkopolski
- Kontakt:
Marianku byłeś takim dzielnym i wspaniałym prośkiem... Biegaj szczęśliwy z Jureczkiem.
Całym sercem z Wami.
Całym sercem z Wami.
Prosiak Srosiak[*] Elmo[*] Misia[*] Bisia[*] Emil[*] Amitka[*] Puszilda[*] Dariusz[*] Monster[*] Zuzanna[*] Kędzior[*] Sweety[*] Alicja[*] Gwiazdka[*] Zbysiu[*] Groszek[*] Lusia[*] Onyk[*]
Niech biega szczęśliwie za TM.
Re: Kromkowe stado...
Moje ukochane maluchy w wersji wielkanocnej już...
Mam nadzieję, że długo nie będę musiała na wątek wchodzić z przykrymi wieściami, jak to miało miejsce ostatnio...
My tymczasem już składamy życzenia kolorowych, ciepłych, rodzinnych świąt Wielkanocnych... A przede wszystkim zdrowia ludziom i futrzastym dzieciom/przyjaciołom
Mam nadzieję, że długo nie będę musiała na wątek wchodzić z przykrymi wieściami, jak to miało miejsce ostatnio...
My tymczasem już składamy życzenia kolorowych, ciepłych, rodzinnych świąt Wielkanocnych... A przede wszystkim zdrowia ludziom i futrzastym dzieciom/przyjaciołom