Pumpy jak Ali baba!
Rico i Tadzio- przypominamy się s. 154
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
katiusha
Re: Zawodowi sprinterzy- Rico i Teddy aktualizacja s.141
Pumpy jak Ali baba!
-
Fionka2014
Wyobraziłam sobie tokatiusha pisze: O mamo...Ale to cała twarz przygnieciona...![]()
![]()
![]()
-
Assia_B
Dziewczyny, Wy to zawsze poprawiacie humor 
-
Arya90
Ha ha dobrze, że nie piłam akurat kawy, bo bym opluła monitor 
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Re: Zawodowi sprinterzy- Rico i Teddy relacje świńsko-kocie
ja widziałam ale pominęłam ciszą żeby znów nie wyjść na zboczkamartuś pisze:Wszyscy tak skupili się na zdjęciu ze wskakującym Teddikiem, że chyba nikt nie zwrócił uwagi na to![]()
mnie też zaciekawiła ta rękakatiusha pisze:Aby proporcje zachować, to u naszych chłopów musiałyby być wieeeelkie...Jednej ręki nie starczyłoby, aby złapać
Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
-
balbinkowo
O matko kochana.... rozwaliłyście system dziewczyny
Muszę wam chyba cyknąć fotkę cojones Tłitiego... też ma się czym chłop pochwalić
Taaa, Kati, rozwiń myśl proszę
Muszę wam chyba cyknąć fotkę cojones Tłitiego... też ma się czym chłop pochwalić
Taaa, Kati, rozwiń myśl proszę
-
katiusha
No bo takie wielkie arbuzowate by były te jaja naszych panów. Takim kalibrem to zabić mozna
Udusić tez w chwilach intymnych
A armata !?!?!?!
A armata !?!?!?!
-
Arya90
Cześć!
Meldujemy się. Muszę się wam pochwalić, że po roku przebywania u mnie, panowie są nareszcie nakolankowi.
Zaraz to zobaczycie na zdjęciach.
Zrobiłam ostatnio zamówienie, bo nasza świnkowa szuflada świeciła pustkami. Kupiłam na próbę Brita. Nie mogę powiedzieć, żeby to był szał ciał. Znika z miski, ale jako ostatni (mieszam z CN), no ale może jeszcze chłopakom posmakuje. Natomiast ziółka to strzał w 10. Znikają w zastraszającym tempie
Miziaki:

Meldujemy się. Muszę się wam pochwalić, że po roku przebywania u mnie, panowie są nareszcie nakolankowi.
Zaraz to zobaczycie na zdjęciach.
Zrobiłam ostatnio zamówienie, bo nasza świnkowa szuflada świeciła pustkami. Kupiłam na próbę Brita. Nie mogę powiedzieć, żeby to był szał ciał. Znika z miski, ale jako ostatni (mieszam z CN), no ale może jeszcze chłopakom posmakuje. Natomiast ziółka to strzał w 10. Znikają w zastraszającym tempie
Miziaki:
-
Assia_B
Re: Zawodowi sprinterzy- Rico i Teddy miziaki s.144
Śliczne miziaki
Jak pierwszy raz zmieszałam Brita z CN to też było zjadany jako ostatni, a teraz Brita wyczują z drugiego końca pokoju...
Jak pierwszy raz zmieszałam Brita z CN to też było zjadany jako ostatni, a teraz Brita wyczują z drugiego końca pokoju...