Sześć panien za TM.
Moderator: pastuszek
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Cztery panny za TM, Neska w nowym DS z nowymi koleżankam
To fajnie że tak szybko się zadomowiła i od razu została przewodnikiem tego leniwego stada
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
W sobotę idę odwiedzić dziewczyny.
A jak widzę świnki to mnie skręca.
Brakuje mi ich, brakuje mi tego obowiązku, rutyny, karmienia, sprzątania, zanoszenia warzywek, uważania jak się chodzi po pokoju, by nie przydepnac biegnącego prosia.
A jak widzę świnki to mnie skręca.
Brakuje mi ich, brakuje mi tego obowiązku, rutyny, karmienia, sprzątania, zanoszenia warzywek, uważania jak się chodzi po pokoju, by nie przydepnac biegnącego prosia.
- Dzima
- Kontakt:
Takie małe stworzonko, a jaka po nim pustka....ale wiesz co robić...a...do....p...
Pyrka
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Jeszcze wrócisz - jak nie zaraz, to kiedyś takie rzeczy nie mijają...
Klatka kiedyś do mnie wróci, bo powędrowała razem z Neską do Moni...
Ale nie wezmę świnek na DS, DT jak najbardziej wchodzi w grę, ale głównie takie kilku-kilkunastodniowe.
Kolejne zwierzę będzie brane pod uwagę, gdy będę pewna co dalej z mym życiem ale czy to będzie pies, czy cuś innego nie wiem...
Ale nie wezmę świnek na DS, DT jak najbardziej wchodzi w grę, ale głównie takie kilku-kilkunastodniowe.
Kolejne zwierzę będzie brane pod uwagę, gdy będę pewna co dalej z mym życiem ale czy to będzie pies, czy cuś innego nie wiem...
Po odwiedzinach.
Dziewczyny fajnie się dogadują! Czarnucha rozruszała Jagodę i Truskawkę.
Nesia chyba mnie rozpoznała... Trochę ją poniańczyłam sobie.
Ona jest najmniejsza z całego stada, u mnie była tą z największych. Miałam ikro-świnki?
Monia szaleje na ich punkcie
Dziewczyny fajnie się dogadują! Czarnucha rozruszała Jagodę i Truskawkę.
Nesia chyba mnie rozpoznała... Trochę ją poniańczyłam sobie.
Ona jest najmniejsza z całego stada, u mnie była tą z największych. Miałam ikro-świnki?
Monia szaleje na ich punkcie
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Pewnie, że poznała
Jedna z dziewczyn się pochorowała, tydzień temu była sterylizowana- miała guza w macicy.
Wraca do zdrowia, tylko sobie szwy wygryzła. Czekamy na wyniki, mamy nadzieję, że nie był to złośliwy guz.
Neska ma się bardzo dobrze
Ktoś zna jakąś dobrą stronę o chomikach? Siostra chce chomika, chcę by się najpierw o nich czegoś dowiedziała, żeby nie trzymała go w klatce o wymiarach 30x20cm
Dziwi mnie to, że rodzice się od tak zgodzili, czuję, że niedługo chomik wyląduje pod moją opieką
Wraca do zdrowia, tylko sobie szwy wygryzła. Czekamy na wyniki, mamy nadzieję, że nie był to złośliwy guz.
Neska ma się bardzo dobrze
Ktoś zna jakąś dobrą stronę o chomikach? Siostra chce chomika, chcę by się najpierw o nich czegoś dowiedziała, żeby nie trzymała go w klatce o wymiarach 30x20cm
Dziwi mnie to, że rodzice się od tak zgodzili, czuję, że niedługo chomik wyląduje pod moją opieką
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Generalnie e-chomik, ale akurat mają konserwację serwera, pewnie chwilowe. No i zapytaj uzytkownika http://www.forum.swinkimorskie.eu/membe ... file&u=317
- Dzima
- Kontakt:
Ja polecam stronę hodowli Podrik Hamstery http://podrikhamstery.weebly.com/vademecum.html
Pyrka