Elton i Bernie
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- joaś
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Brus i Folbryk
Dokumentacja fotograficzna procesu jedzenia bazylii jest niemożliwa. Bazylia po prostu za szybko przestaje istnieć.
Pan Folbryk

i Nos Pana Brusa

Pozdrawiamy!
Pan Folbryk

i Nos Pana Brusa

Pozdrawiamy!
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Piękne gębusie 

- joaś
- Kontakt:
A Brus jak świnka kanapowa płaskaFoggy pisze:Folbryk wyszedł jak świnka plenerowa leśna

Myślałam dzisiaj rano, że znowu zgubiłam jednego świnia. Człowiek przed 7 to jednak myśli wolniej... Zaglądam do nich - z tunelu wystaje nos z jednej strony, zadek z drugiej -to zazwyczaj składa się na jednego prosiaka. Szukam drugiego nosa/zadka, macnęłam hamak, macnęłam norkę, no nie ma! Dopiero po chwili do mnie dotarło, że ten nos i zadek z tunelu do siebie nie pasują

Tylko cały czas się zastanawiam... co się musiało wydarzyć, żeby siedzieli w jednym miejscu (w którym nie było jedzenia)? Podejrzane

Hahahahajoaś pisze: Myślałam dzisiaj rano, że znowu zgubiłam jednego świnia. Człowiek przed 7 to jednak myśli wolniej... Zaglądam do nich - z tunelu wystaje nos z jednej strony, zadek z drugiej -to zazwyczaj składa się na jednego prosiaka. Szukam drugiego nosa/zadka, macnęłam hamak, macnęłam norkę, no nie ma! Dopiero po chwili do mnie dotarło, że ten nos i zadek z tunelu do siebie nie pasują![]()
Tylko cały czas się zastanawiam... co się musiało wydarzyć, żeby siedzieli w jednym miejscu (w którym nie było jedzenia)? Podejrzane

- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
moi często tak siedzą. Nie mam pojęcia, dlaczego.