Elton i Bernie
Moderator: pastuszek
					Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
	Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- joaś
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Brus i Folbryk
Dokumentacja fotograficzna procesu jedzenia bazylii jest niemożliwa. Bazylia po prostu za szybko przestaje istnieć.
Pan Folbryk

i Nos Pana Brusa

Pozdrawiamy!

Pan Folbryk

i Nos Pana Brusa

Pozdrawiamy!
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Piękne gębusie 

- joaś
- Kontakt:
A Brus jak świnka kanapowa płaskaFoggy pisze:Folbryk wyszedł jak świnka plenerowa leśna

Myślałam dzisiaj rano, że znowu zgubiłam jednego świnia. Człowiek przed 7 to jednak myśli wolniej... Zaglądam do nich - z tunelu wystaje nos z jednej strony, zadek z drugiej -to zazwyczaj składa się na jednego prosiaka. Szukam drugiego nosa/zadka, macnęłam hamak, macnęłam norkę, no nie ma! Dopiero po chwili do mnie dotarło, że ten nos i zadek z tunelu do siebie nie pasują

Tylko cały czas się zastanawiam... co się musiało wydarzyć, żeby siedzieli w jednym miejscu (w którym nie było jedzenia)? Podejrzane

- 

Assia_B
Hahahahajoaś pisze: Myślałam dzisiaj rano, że znowu zgubiłam jednego świnia. Człowiek przed 7 to jednak myśli wolniej... Zaglądam do nich - z tunelu wystaje nos z jednej strony, zadek z drugiej -to zazwyczaj składa się na jednego prosiaka. Szukam drugiego nosa/zadka, macnęłam hamak, macnęłam norkę, no nie ma! Dopiero po chwili do mnie dotarło, że ten nos i zadek z tunelu do siebie nie pasują
Tylko cały czas się zastanawiam... co się musiało wydarzyć, żeby siedzieli w jednym miejscu (w którym nie było jedzenia)? Podejrzane
 Ale jak Twoi chłopcy potrafią ładnie razem siedzieć to może moi też zaczną
 Ale jak Twoi chłopcy potrafią ładnie razem siedzieć to może moi też zaczną  ?
?- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
moi często tak siedzą. Nie mam pojęcia, dlaczego.