Nie kradną, bo nie damy ukraść!
Moje ukochane stworki
Jutro będę szukać serwisu laptopów... Szwagier powiedział co to jego zdaniem może być i są dwie opcje, tania i droga, trzeba to sprawdzić. Na szczęście dysk działa, więc dane odzyskałam
Kastracja nie zmienia charakteru. Przerabiałam. Nie pomogło... Zwiększa natomiast szanse na adopcje u dominujących samców, bo można im szukać domu z samiczką.
W razie pogryzienia na ostro trzeba raczej rozważyć rozdzielenie albo oddanie któregoś. To się zdarza i to niestety wcale nierzadko.
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery kontakt tylko porcella7@gmail.com
Cześć, to ja Pieszczoszek. Ostatnio z Alvinem narozrabialiśmy i Duża z Dużym są na przemian źli i smutni... Ale co ja mogę, że ten mały mnie wkurza! Lata to tu to tam, gdy ja spokojnie sobie leżę i odpoczywam. To muszę mu pokazać gdzie jego miejsce! A wiecie, co jest najśmieszniejsze, że to jemu się wydaje, że on jest górą! O nie nie! Ja sobie na głowę nie dam wejść! Jak będzie trzeba to będę dalej buczał, kręcił tyłkiem i zgrzytał!
O ziółkami rzucili! Alvin, chodź, pozwolę Ci ze mną zjeść!
Ten Pieszczoch to myśli, że ja się będę pytał czy mogę zjeść ziółka. Jaja sobie chyba robi! Przecież to ja tu jestem królem! Czy on nie widzi, że ja już urosłem i nie dam sobie w kaszę dmuchać! Niech on się nauczy, że teraz ja jestem górą!
No dobra Pieszczoch, robimy przerwę w bojach, trzeba się posilić
Tak jak mówiłam, Pieszczoch to 100% facet Nie da się ukryć
Laptop oddany na serwis do darmowej wyceny... Jeżeli cena będzie przystępna to jednak będę naprawiać... Nie bardzo stać mnie na nowy w tej chwili... Trzymać kciuki!