Opowieści Świńskiej Treści -Pąszunio kombinuje

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Re: Bunia&Majka- Co gryzie Szefową Bunię?

Post autor: Lilith88 »

Asita pisze:Albo tak: kochanie, gdzie jest północ? szliśmy w stronę słońca ale chyba się zgubiliśmy... :laugh:
:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Nie zdążyli dojść, bo się im słońce schowało :laugh:
katiusha

Post autor: katiusha »

Zero komórek! :twisted: Jakiś nożyk i atlas roślin trujących :lol: Może przetrwają :lol: :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

KATIUSHA! TY BRUTALU!! :laugh:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
katiusha

Ja?? Brutallo? LIFE IS BRUTAL!! :lol: And of course full of zasadzkas, as U know :lol: Chciałabym ich wieczorem zobaczyć w skleconym pseudoszałasiku Oraz ich męskość - "nie lubimy damskich czynności domowych" :twisted:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Mój gra ostatnio w jakąś grę surwiwalową (kiedy ja np. zmywam naczynia :evil: ) to teorię już ma :lol:
katiusha

REAL by mu wyprostował doświadczenie growe :twisted:
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

O, to to. W grach, to każdy mądry :D
Awatar użytkownika
joanna ch
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Post autor: joanna ch »

Świnie wycałowane po nosie i wygłaskane, jakoś tak grzecznie to zniosły? Być może mnie nie poznały i trwały w bezruchu grozy :102: Peszeczek :102:

Bunia dziś bez oporów i wyjmowania z celi zjadła swoje kropelki z herbikerem, tylko espumisan już jej przestał smakować. Espumisan za to zaczęła wyżerać Majka choć to nie dla niej, bardzo dziwne.

Majka dalej nie chudnie ale i nie tyje. Została w okolicach 1018-1020. (przedtem ważyła 1080) W sumie nie dziwne, bo w ostatnich dniach dostawały tylko ogóra i marchew ze względu na Buniowy brzuch. Odchudzona Majka jest bardzo skoczna, jak łania wskakuje na półeczkę. Buniowy brzuch chyba jest bez zmian, ja tego nie potrafię stwierdzić... Może ona naprawdę tak się spasła w szybkim tempie i dlatego ma napiętą skórę? Choć weci w taką możliwość chyba nie wierzą.

W bobach Majki i Buni niczego nie ma! Ani pasożytów ani drożdżaków, tylko flora u Majki uboga cokolwiek to znaczy???
Jutro wieczorem wet.

Dziś wielki dzień sprzątania wszelakich klatek, planuję 3 chomicze wyczyścić a trochę tego jest bo u chomików mnóstwo drewnianych pierdółek na wyposażeniu. Zobaczymy czy mi się uda...

Jeden rolnik ma krzywy zgryz i przerośnięte zęby i strasznie się męczy przy jedzeniu, dziś to oglądałam, ciamka, pluje, ciamka znowu, pluje itp itd...
ANYA

Post autor: ANYA »

Duzo zdrowka dla swiniaczkow :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Jo czy Drops podcina sobie kudelki latem? Shimmer obcial sobie wszystkie falbanki i sie zastanawiam dlaczego? :think: u nas upalow nie ma ...w tym roku lato gdzies zabladzilo :sadness:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”