✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Re: ✰Wojownicy: Geronimo, Tasman, Onyx i Wiewiórek✰

Post autor: Lilith88 »

Pomierzyliśmy z mężem pokój i wychodzi nam, że zmieszczą nam się dwie klatki 100x200 cm i teraz myślimy o materiałach (zakup poczynimy po 10.04. to będę miała na imieniny klatkę :lol: mam tylko nadzieję, że mnie Darek w niej nie zamknie :? ), więc tak potrzebuję kuwetę z poliwęglanu i nie wiem jaki wymiar mam płyty kupić.. 130x230? dobrze myślę? Gdzie kupić najtaniej? Jak czytam w wątku to chyba najtaniej Tutti w Mrówce kupiła, generalnie wszyscy zawsze pisali i mówili, że to tania sprawa a mi wychodzi na dwie klatki ze 150zł :roll: patrzyłam tu: http://plyty.fabertec.pl/Plyty-komorowe-z-polipropylenu i zastanawia mnie jak to jest, że cena za 1m2 jest 5,90zł ale jak wybiorę grubość (jedyną dostępną 5mm) to nagle cena za 1m2 robi się 18,24zł.. Albo ja jestem jakaś nie kumata albo tu jest coś nie tak :think:
śliwka

Post autor: śliwka »

Polipropylen widziałam tanio na emplast.com.pl Mają trochę drogą przesyłkę bo płyty duże ale można się na maila dogadać żeby pocieli. Sorry że linka nie dałam ale na telefonie coś mi nie idzie.
koni

Post autor: koni »

Lilith88 pisze:Pomierzyliśmy z mężem pokój i wychodzi nam, że zmieszczą nam się dwie klatki 100x200 cm i
to tyle co mój pokój... :lol:
Fionka2014

Post autor: Fionka2014 »

100x200 u mnie dziewczyny mają i jest to już niezly kawalek podlogi do ich harcow :)

Jestem ciekawa efektu końcowego :)
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

śliwka pisze:Polipropylen widziałam tanio na emplast.com.pl Mają trochę drogą przesyłkę bo płyty duże ale można się na maila dogadać żeby pocieli. Sorry że linka nie dałam ale na telefonie coś mi nie idzie.
Dziękuję! Napiszę maila, poproszę o wycenę moich dwóch kawałków plus przesyłki! Obrazek
koni pisze:
Lilith88 pisze:Pomierzyliśmy z mężem pokój i wychodzi nam, że zmieszczą nam się dwie klatki 100x200 cm i
to tyle co mój pokój... :lol:
ja mam salon gdzieś 4m x 3,5m, tego drugiego wymiaru nie mierzyłam więc podaję na oko ;) więc klatki zajmą gdzieś 1/4 pokoju, poza nimi będzie tylko kanapa, regał z książkami i tv (tzn. nie mamy tv, bo jej i tak nie oglądamy i telewizor jest używany jako monitor xD ) i jak się upcha to jakaś wąska szafka-barek. Świnki i tv na jednej ścianie a kanapa z resztą na przeciwko, więc z kanapy będzie można oglądać prosiaki Obrazek
Fionka2014 pisze:100x200 u mnie dziewczyny mają i jest to już niezly kawalek podlogi do ich harcow :)

Jestem ciekawa efektu końcowego :)
No ja mam nadzieję, tyle mebelków mają, że w końcu będzie gdzie je układać i będzie można nowe dokupić i dołożyć :szczerbaty: Oczywiście reszta pokoju będzie dalej do ich dyspozycji, bo nie ma nic lepszego jak świniaki plączące się pod nogami Obrazek Efektem oczywiście się pochwalę ale pewnie w połowie kwietnia dopiero.
Fionka2014

No ja nie wiem czy upchniesz tam wszystkie mebelki :) ja też myślałam ze przy takich luksusach to mebelki idealnie wejda i będzie miejsce i wogole i... chybw mam za dużo mebelkow :) a kolejne w drodze :rotfl:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Hahahaha.. Będę kombinować, najwyżej piętro dorobię i drugie i trzecie buahahah..
Fionka2014

Się śmiej :)
U mnie TZ po przyjsciu i zobaczeniu jak upchnelam mebelki im na wybieg z mina niewiniatka do mnie mówi:
- o a na hamaczek miejsca nie starczylo :laugh:

więc mu mówię na pocieszenie:
- nie martw sie nie martw zrobię poleczke przy biurku i tam haczyki i im wtedy powieszę :)
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

hahaha.. no przecież ja bym moim wojownikom wszystko oddała to w końcu się wszystko zmieści, najwyżej dla mnie miejsca zabraknie.. :nie_powiem: Dzima już się śmiałą, że świniom największy pokój oddaje..
Fionka2014

Ja się nie dziwię bo mam tak samo :) świnki jak dzieci traktuje - ich potrzeby najpierw :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”