✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: ✰Wojownicy: Geronimo, Tasman, Onyx i Wiewiórek✰
Pomierzyliśmy z mężem pokój i wychodzi nam, że zmieszczą nam się dwie klatki 100x200 cm i teraz myślimy o materiałach (zakup poczynimy po 10.04. to będę miała na imieniny klatkę
mam tylko nadzieję, że mnie Darek w niej nie zamknie
), więc tak potrzebuję kuwetę z poliwęglanu i nie wiem jaki wymiar mam płyty kupić.. 130x230? dobrze myślę? Gdzie kupić najtaniej? Jak czytam w wątku to chyba najtaniej Tutti w Mrówce kupiła, generalnie wszyscy zawsze pisali i mówili, że to tania sprawa a mi wychodzi na dwie klatki ze 150zł
patrzyłam tu: http://plyty.fabertec.pl/Plyty-komorowe-z-polipropylenu i zastanawia mnie jak to jest, że cena za 1m2 jest 5,90zł ale jak wybiorę grubość (jedyną dostępną 5mm) to nagle cena za 1m2 robi się 18,24zł.. Albo ja jestem jakaś nie kumata albo tu jest coś nie tak 
-
śliwka
Polipropylen widziałam tanio na emplast.com.pl Mają trochę drogą przesyłkę bo płyty duże ale można się na maila dogadać żeby pocieli. Sorry że linka nie dałam ale na telefonie coś mi nie idzie.
-
koni
to tyle co mój pokój...Lilith88 pisze:Pomierzyliśmy z mężem pokój i wychodzi nam, że zmieszczą nam się dwie klatki 100x200 cm i
-
Fionka2014
100x200 u mnie dziewczyny mają i jest to już niezly kawalek podlogi do ich harcow 
Jestem ciekawa efektu końcowego
- Lilith88
- Kontakt:
Dziękuję! Napiszę maila, poproszę o wycenę moich dwóch kawałków plus przesyłki!śliwka pisze:Polipropylen widziałam tanio na emplast.com.pl Mają trochę drogą przesyłkę bo płyty duże ale można się na maila dogadać żeby pocieli. Sorry że linka nie dałam ale na telefonie coś mi nie idzie.
ja mam salon gdzieś 4m x 3,5m, tego drugiego wymiaru nie mierzyłam więc podaję na okokoni pisze:to tyle co mój pokój...Lilith88 pisze:Pomierzyliśmy z mężem pokój i wychodzi nam, że zmieszczą nam się dwie klatki 100x200 cm i
No ja mam nadzieję, tyle mebelków mają, że w końcu będzie gdzie je układać i będzie można nowe dokupić i dołożyćFionka2014 pisze:100x200 u mnie dziewczyny mają i jest to już niezly kawalek podlogi do ich harcow
-
Fionka2014
No ja nie wiem czy upchniesz tam wszystkie mebelki
ja też myślałam ze przy takich luksusach to mebelki idealnie wejda i będzie miejsce i wogole i... chybw mam za dużo mebelkow
a kolejne w drodze 
- Lilith88
- Kontakt:
Hahahaha.. Będę kombinować, najwyżej piętro dorobię i drugie i trzecie buahahah..
-
Fionka2014
Się śmiej 
U mnie TZ po przyjsciu i zobaczeniu jak upchnelam mebelki im na wybieg z mina niewiniatka do mnie mówi:
- o a na hamaczek miejsca nie starczylo
więc mu mówię na pocieszenie:
- nie martw sie nie martw zrobię poleczke przy biurku i tam haczyki i im wtedy powieszę
U mnie TZ po przyjsciu i zobaczeniu jak upchnelam mebelki im na wybieg z mina niewiniatka do mnie mówi:
- o a na hamaczek miejsca nie starczylo
więc mu mówię na pocieszenie:
- nie martw sie nie martw zrobię poleczke przy biurku i tam haczyki i im wtedy powieszę
- Lilith88
- Kontakt:
hahaha.. no przecież ja bym moim wojownikom wszystko oddała to w końcu się wszystko zmieści, najwyżej dla mnie miejsca zabraknie..
Dzima już się śmiałą, że świniom największy pokój oddaje..
-
Fionka2014
Ja się nie dziwię bo mam tak samo
świnki jak dzieci traktuje - ich potrzeby najpierw