Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

Harvejowa

Re: Świnkowe życie Pieszczocha i Alvina :)

Post autor: Harvejowa »

Asita pisze:Jedna wiesza, druga chce zjeść....patologia.... :laugh: Wygląda na to, że Assia tuczy Pieszczocha dla Harveojowej.... :nie_powiem:

:laugh: właśnie pokazałam Pieszczocha mojemu Norbertowie i bez zastanowienia mówi "Ale grubas spasiony" mistrzostwo świata :D Wytłumaczyłam mu, że waży mniej więcej tyle co Harvistek tylko się skulił przy misce :lol:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Nie będę o tym wspominać Pieszczosiowi, bo jeszcze będzie mu przykro i przejdzie na dietę, a wcale taki gruby nie jest :P
Cookie&Trixie

Post autor: Cookie&Trixie »

Czyżbym na zdjęciu się dopatrzyła karmy Brit? To mam takie pytanko jak się ona sprawuje? Jedzą świnki? Też się nad nią zastanawiałam ale nigdzie nie znalazłam opini :102:

A prośki zacne :love:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Cookie&Trixie moje Brita wolą nawet od CC :roll: (jest bardziej chrupki)

Niech się Pieszczoch nie przejmuje.. :buzki: Moja Pigutka też potrafi tak się skulić, że wygląda to mniej więcej tak, jakby była wielką kula z małą główcia a jest bardzo szczuplutka (przez problemy z ząbkami schudła do 850g)
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Assia_B

Pieszczoch uwielbia Brita... Mieszam go z CN, ale zawsze słyszę ten charakterystyczny chrup na początku. Mam go od niedawna, ale zagości raczej na stałe :-)

Pieszczoszek nie jest bardzo gruby, to jest faktycznie skulony :-)
Cookie&Trixie

Post autor: Cookie&Trixie »

Hmm musiałabym spróbować, bo moje to takie wybredne, jedzą tylko CN. Nawet Beaphar nie chciały tknąć 8-) Ale jak widzę na zdjęciu świniaczek szczęśliwy przy misce to kto wie, może moim też podpasuje :)
Arya90

Post autor: Arya90 »

Hi hi jaki zadowolony :D
oj o tym Bricie ostatnio często słyszę. Może następnym razem go też zamówię :think:
Assia_B

Ja kupiłam małe opakowanie na próbę w hipciu za chyba 11 zeta. U mnie się sprawdziło, teraz przyda się większa paczka :-)

Pieszczoch zawsze jest zadowolony przy misce :szczerbaty: Jedzenie to jego ulubione zajęcie :-)
ANYA

Post autor: ANYA »

dortezka pisze:
Assia_B pisze: Obrazek
:)
no widać to szczęście na pyszczku.. jedzenie.. bziiidal :love: :buzki:
Jaki okraglutki :rotfl: ja widze zdziwienie na pyszczku. Chyba dalas nie to to chcial do jedzenia....
Assia_B

Chyba serio wpadnie mi w kompleksy :-P

Jedzonko zawsze dostaje to, które lubi :-)
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”