Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: Skinny:Filipek♡Kofi♥Jagódka♡Klementynka♥Peppa♡Bianka+Glo

Post autor: jolka »

One sa boskie, jak ja bym chciała takie stadko :love: Pocieszyłam oko na noc.. :buzki:
Matka a Ty co się gapisz??? :laugh:
Obrazek
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

są pocieszne to prawda :love: moje gołe pocieszki :D
czekamy na ta karmę w wersji tańszej, powinna byc pon\wtorek oby jadły :lol:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Foggy

Post autor: Foggy »

Jak nie będą jadły, to matka kupi droższą :roll: :lol:

Ale one są wspaniale niesamowicie piękne!!!! aż Marcinowi pokazałam, też się zachwyca :love:

A tu mamuśka spasiona, bez nóżek? :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

dalej za chuda ale nabiera powoli =] no nóżki schowane żeby chyba nie zamarzły :lol:
To bardzo mi miło, że Twój Marcin cieszy oko moją świnią :102: bo mojego to jakoś nie rusza... choc dziś kupił sam z siebie marchewki i koperek 8-)
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
nana81

Post autor: nana81 »

Natasza pisze: Obrazek
:love: :love: :love:
Piękne... Uwielbiam patrzeć na śpiące świnki.

Co do pracy to solidaryzuję się z Tobą. W czwartek dowiedziałam się, że od piątku mam szkolenie. Temat cholernie trudny i obszerny. Ponieważ w pracy mamy cyrk to okroili nam jeszcze czas szkolenia. Do tego szkolenia są tylko od 8 a mi zależało, żeby w następnym tygodniu pracować od 17 bo dzieci ferie mają. Tym sposobem przez tydzień nie mam co zrobić z dziećmi. W piątek dołożyli mi kolejny zakres materiału i powiedzieli, że w poniedziałek z tego będzie egzamin i jeszcze jakiś ważniak z Komisji Nadzoru Finansowego przyjeżdża nas nadzorować. Po prostu bosko.

Ale co by nie było, że tylko dziamiemy. Natasza co nas nie zabije to nas wzmocni. Damy radę i będzie ok. Jak Ci naprawdę źle w pracy to za wszelką cenę znajdź sobie jakikolwiek pozytywny aspekt tej pracy (ja w momencie krytycznym jak autentycznie wyłam idąc do pracy stwierdziłam, że dla ludzi z którymi pracuję warto tam iść).

Poza tym Kochana co tam z Twoim sklepem? Ja już nie mogę się doczekać bo w jefnym miejscu będę mogła wszystko kupić. We mnie masz pewnego klienta.

Dowiedz się czy masz szansę na uzyskanie kasy na własną działalność. Są województwa gdzie można dostać 40 000.
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Co do sklepu Czekam kochana na proces sądowy i kasę z odszkodowania.
Praca z super ludźmi to trochę za mało :( po kilku latach ... nic szukam innej bo to syf
a śpiąca świnka to najpiękniejszy widok <3
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Zgadzam się Nataszko ;) śpiący i zrelaksowany zwierzak to coś cudownego :love:
anuleczka

Post autor: anuleczka »

A kukuu :love: ciocia Ania ostatnio się mało udziela, ale kocha wszystkie dzieciaczki i śle buziaczki dla całej gromadki :buzki: :buzki: ooo ale się zrymowało... :mrgreen:
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

haha dziekujemy kochana tak wiemy, ze Wam się rodzina powiększyła a co za tym idzie więcej obowiązków =]

Właśnie szukałam bardzo tanich dry bed-ów używanych dla moich swiń żeby miały mięciutko bo koce są cieńkie...
ale jak to w życiu bywa.. myślałam że Glorii te oczka już zdrowieją patrzę na nią a te powieki znowu ! i są coraz większe. I niestety :( świnki nie dostaną a patrzyłam na ogłoszenie Andzi ale muszę odpuścić :levitation: a tydzień pójde do weta i niech zdecyduje co z tymi oczkami

Obrazek

:glowawmur: :(
katiusha

Post autor: katiusha »

Ujjj! Bidulek :cry: Laseczki śpiące to saama słodycz. Dziewczyny, jak czytam te wasze perypetie z pracą to podwójnie doceniam moją :roll:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”