Żurek *16.12.18. Alfik *10.12.15. Miecio i pieski

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Pani Strzyga

Re: Żurek i Alfredzik

Post autor: Pani Strzyga »

Piotrek na ogól nie robi nieprzemyślanych wydatków... Ale za to jak już przemyśliwuje, to od razu w tysiącach. Ostatnio kombinuje kupno nowego kompa (bo na starym wiedźmin nowy nie pójdzie) :P
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

A mojemu Wiedźmin pójdzie ale on i tak od jakiegoś czasu mówi, że nowy mu potrzebny :lol:
Pani Strzyga

Wiesz... Ja się nawet nie zamierzam czepiać o nowy komputer. Też mi się marzy :P
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

A ja tak :twisted: bo ja z niego nie korzystam to jego komp :P
Awatar użytkownika
Kropcia
Miejscowość: Pruszków
Kontakt:

Post autor: Kropcia »

Wieśka chce na PS4, a PS4 w domu brak. Kupił Antologię Elder Scrolls (Skyrim i te sprawy). Ja mu mówię, że chcę odłożyć na bilety do Edynburga, bo mamy od dłuższego czasu zaproszenie. Więc ciekawa jestem co będzie pierwsze- wyjazd czy Playka.
TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)
katiusha

Post autor: katiusha »

ja se kupiłam..Na raty i tylko psykło, pykło od hdmi i serwis go dostał - mam nadzieję ,ze naprawią :roll: Na szczęście nowy telewizor obczaja komp przez wifi, albo z dysku przenośnego bezpośrednio filmy idą..
Pani Strzyga

Raty to straszna rzecz - jak kupiłam aparat na raty, to go Tymon zrzucił z szafki. A ja liczyłam w myślach ile mam jeszcze do spłacenia...
katiusha

Post autor: katiusha »

A ja sobie mówiłam - bierz porządny, taki za pięć klocków. Spłacania dwa lata ale będzie czadowy :glowawmur:
Awatar użytkownika
Kropcia
Miejscowość: Pruszków
Kontakt:

Post autor: Kropcia »

Ja wzięłam aparat na raty i wszystko było ok :) Raty spłaciłam, a aparat został, chociaż już ma 2 lata. PS4 jak będziemy kupować to tylko za gotówkę, ewentualnie za wcześniejszą pożyczkę w banku.
TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Właśnie opcja z pożyczką w banku jest z reguły bardziej opłacalna, ja tak kupowałam laptopa :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”