Dexasone to steryd, przeciwzapalny i ułatwiający oddech. Trzymajcie się!
Jerzy u Elurina też ma zapalenie płuc i nacieki, widac ta sama bakteria znowu zaczęła się pokazywać.
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery kontakt tylko porcella7@gmail.com
Trzymam kciuki To jakiś koszmar, że znowu u Was takie choroby
Po sterydzie i furosemidzie powinna lepiej oddychać. Problem jest z antybiotykami bo mały jest wybór dla świnek
Dzięki Wam. Nie wiem skad ona to złapała, cały czas pilnowałam, żeby przeciągów nie było, dostały cała butelkę niedawno rodicare umijo itd... byliśmy chorzy, ale to jakiś miesiąc temu, choć TZtowi został kaszel...dziś sama nie wiem czy coś lepiej oddycha, nadal bardzo szybko i nie chce warzywek..jedynie koperek i kawałek cykorii plus suche. Waga się trzyma om. 960. Obawiam się wieczornych zastrzyków, ale nie ma rady. Ona taki nerwus jest to pewnie się przyczyniło. Będziemy musieli zbadać serduszka, bo u Milky też jakieś dziwne trzaski były,być może stres, ale one ogólnie jest bardzo odważna. A drze się o jedzenie głośno jak żadna do tej pory. Wystarczy się odezwać w jej obecności albo zerwać ręcznik papierowy.