☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
katiusha

Re: COOL QUARTET czyli K.N.A.P SQUAD :D

Post autor: katiusha »

:lol: A na rzutni granatem w okopie, zamiast celu, w który miałam cisnąć "szyszunią" (taki granat z pierdyknięciem - F1) widziałam tylko wierzchołki trawy... i modliłam się co by w ogóle to wyrzucić za okop :laugh:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Masakra, kobieto, dobrze że z powrotem do okopu nie wpadł...bo nie wpadł, nie? :shock:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
katiusha

Jakby wpadł, to już by mnie tu nie byłoObrazek to bojowy granat :lol: Jak jeden rzuca, reszta siedzi w schronieObrazek
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Tylko my dwie tu się chyba przed różem bronimy :lol:
Też się o mojego Wiewióra martwiłam że słabo z wagą będzie ale chłopak szaleje i ładnie resztę goni jak Amolika :D a najważniejsze że nasze szkraby problemów z wrzodami nie miały :tired: Kasieńka jeszcze dogoni resztę ;)
ANYA

Post autor: ANYA »

Katiusha wybuchowa dziewczyno :D niezle masz rozrywki
katiusha

Lili właśnie tych wrzodów najbardziej sie bałam..uff :tired:
Ostatnie bastiony antyróżowości :laugh: Staś by mnie zakrakał, gdybym cos różowego laskom wyścieliłaObrazek On ma teraz silne poczucie bycia mężczyzną i to co "dziewczyńskie" jest be :idontknow:
ANYA a no ciężko mi się nudzić. Osobliwe sa niektóre rozrywki wojskowe. Ot np. ćwiczenia w poruszaniu sie po terenie skażonym. Czołgasz się spokojnie a tu znaczek , że skażenie jest. Musisz się ubrać w kretyńskie ubranie ochronne NA LEŻĄCO i starannie założyć maskę... Jak jesteś mało skrupulatna w założeniu maski to po kilku metrach dalszego czołgania nagle zwracasz caaałe śniadanie do maski ( bo nie zdążysz jej zdjąć), rzęzisz, płaczesz - taraaaa! Właśnie zaciągnęłaś trochę chloropikliny - przyjemnego środka silnie drażniącego ( w dużej dawce śmiertelnego), którego fiolki porozrzucał w trawie jakiś spec od OPBMR-u w celu uatrakcyjnienia i dodania realizmu ćwiczeniom :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Asita
Kontakt:

Yyy, to ja chyba wolę moją pracę....nudy aż śmierdzi, ale przynajmniej nie rzygam sobie w maskę... :szczerbaty:

Ja też różu moim panom nie serwuję...idę raczej w naturę - brązy, beże, zielenie :mrgreen: :mrgreen:
ANYA

Post autor: ANYA »

Tez chcialam napisac, ze wole moja nudna prace ale przeciez jej jeszcze nie mam :think:
Mialam na mysli ta przed studiami i ta po studiach.... :laugh:
katiusha

Nie jest tak źle :lol: Takie "urozmaicenia" nie występują zbyt często. Jak dotąd miałam szczęście, ale kolega obok mnie nie miał i śniadanko poszłooo!!!Obrazek z wielką energią w maskę. Szybko ją zdejmował i ewakuował się biegiem zataczając "letko" :szczerbaty: Potem wyglądał jakby cały miesiąc płakał, tak mu gałki napuchły :shock:

Chciałabym takiego po prostu zielonego drybeda... Jak pasek dookoła loga "Stowarzyszenia"..Jeszcze nie natrafiłam...Obrazek
Awatar użytkownika
Asita
Kontakt:

Ja tu od kilku dni szukam rozwiązania na moje problemy. W sensie nie mogę się zdecydować, na co zamienić trociny... Chyba zrobię w częściach newralgicznych matę łaz. plus żwirek drewniany pod spód, a na resztę zagrody dry bed plus żwirek pod spód. I nowe paśniki, bo tak to siano leży wszędzie i mogą się zakopywać. Od tygodnia chodzę i mózg mi się kopci od tego rozmyślania o tym, w co świńskie siki będą się najlepiej wchłaniać i żeby oko Alfreda już nie ropiało... :think: :think:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”