hmmm nie rozumiem durnej aptekarki. Normalnie mówi się "wymazówkę z podłożem transportowym" i już to się tak po prostu nazywa. Producentów jest sporo więc bez sensu podawać.
Pobranych próbek nie trzeba zabezpieczać ani w specjalny sposób przechowywać. Temperatura pokojowa jest jak najbardziej ok.
Odświeżając - miałam małą przerwę w łączności internetowej a telefon jest niewygodny, dlatego do osób, które się zgłosiły po wymazówki nic jeszcze nie poszło. Wysyłać będę w poniedziałek.
Porcella - może omijając aptekę Tobie też wyślę? Tylko na PW przypomnij mi adres
pucka - niesamowita historia może i tu się uda
A z wieści "Zenkowych" to chłopak marniał w oczach przez te upały. Przeniosłam go do klimatyzowanego pomieszczenia, Zmroziłam

otoczenie do 18-stu stopni i się zdecydowanie ożywił. Niewiele je, więc poddtuczam go herbi care. Jest szczupły, ale to lepiej bo zrobiła mu się zmiana na łapce więc lepiej jej nie obciążać masą. Oprócz tej zmiany ma jeszcze jedną nieładną na doopce i to w miejscu gdzie nie mogę tego wyciąć bo jest zbyt mało skóry żeby zamknąć ranę pooperacyjną. Na razie (odpukać!!!!) nie wygląda to tragicznie więc smarujemy miodem i innymi wynalazkami.
http://artmedic.com.pl/produkt/paleczka ... zelowym/24 - to taki przykładowy link do wymazówki