Re:Tościk 1.08.17[*],Nachos 23.01.21 [*]i Czesio 7.08.20 [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Re: Tościk 1.08.17 [*], Nachos i Czesio. ZDJ.108!

Post autor: dortezka »

z tym przeciw insektom miałam identycznie :laugh: i w końcu kupiłam moskietiery :szczerbaty: myślicie, że jesteśmy przewrażliwione?

też uważam, że bez potrzeby nie ma co ścinać futra, jak i kąpać świni. Ja ścinam same dupki z wiadomej przyczyny, że już się ze względu na wiek obsikują.
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
cappuccino

Post autor: cappuccino »

No chyba trochę jesteśmy.

Czesio już ładnie trzyma wagę, ale zaczął huczeć :roll: Podejrzewam że płuca, mimo, że był osłuchiwany i wszystko było ładnie, żadnych wycieków z nosa też. Ale po Nachosie już mogę coś przypuszczać.
Jutro, albo we wtorek udamy się znowu do weta w takim razie... Najgorzej, że teraz mam na prawdę fatalny okres na uczelni i po prostu nie wiem w co ręce włożyć, a czasu nie mam w ogóle na nic.
Najważniejsze, że ta waga w porządku od paru dni - zrobiło się chłodniej, więc może dzięki temu. Ale było już tak, że wieczorem go ważyłam i było 990, a rano było już 1040.... I weź tutaj zrozum, o co chodzi.
Ale na razie trzyma ładnie wagę międz 1030-40 więc jestem trochę spokojniejsza. Tylko to huczenie, matko boska :roll:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Bo go przed siku ważysz :szczerbaty:

Oby to huczenie to nic poważnego :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Jak tam Czesio? I Nachos? ;)

A waga Ci się nie zepsuła? :think: Albo baterie daj nowe.
Obrazek
cappuccino

Czesio dobrze, waga już ok, nawet rośnie! Nie burczy, nie huczy. Byliśmy u weta i osłuchowo wszystko było w porządku, a potem przeszło, jak skończyły się te największe upały. Więc to pewnie kwestia powietrza w domu. Tylko ostatnio skubany zaczął się tak obsikiwać, że już nie nadążam go ścinać na dupce.
Nachos jak zwykle gruby i szczęśliwy! Wrócimy do Łodzi to zajmiemy się tym tłuszczakiem, ale nie powiększa się ani nic.

No właśnie nie wiem czy to z tą wagą było coś nie tak, czy o co chodziło. Może też kwestia tego, że jedli bardzo dużo ogórków i arbuzów, bo tak gorąco było? No nie wiem.

W weekend robimy zdjęcia do kalendarza!
cappuccino

:glowawmur: Zdjęć oczywiście nie zrobiłam! Miałam ambitny plan, że wyjdą sobie chłopaki na trawę u moich rodziców, nawet zagroda była gotowa, to przez cały nasz tygodniowy pobyt było... 30 stopni na dworze! Świnie się rozlewają...

Czesio 23 lipca skończył roczek!
A 1 sierpnia minął rok od śmierci Tościka... Kochany mój, mam nadzieję, że biegasz szczęśliwie za TM i że weźmiesz teraz pod swoje skrzydła i Zulę i Szkatułę i inne kochane świnki, które niedawno odeszły. Jak sobie przypomnę ten fatalny dzień, to aż płakać mi się chce...

No ale, jutro M. ma wolne, więc skoro przedłużyli termin zdjęć do kalendarza, może jutro uda się coś fajnego nam zrobić.
W mieszkaniu 30 stopni, wiatrak chodzi cały czas, a i tak jest tragedia, prosiaki dostały nową przyjaciółkę do klatki - butelkę z zimną wodą, konsekwentnie wymienianą. Zdążyły się z nią już zaprzyjaźnić.

Obrazek

Obrazek

o, to tyle, w ten upalny, piątkowy wieczór.
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Biedaki. U mnie średnio dziewczyny się chłodzą. Tola czasami się przytuli a Nutka w ogóle. Może babci jest zimno? :think: Za to ja ledwo żyję i z chęcią bym poleżała przy czymś zimnym :102:
Czemu Czesio nie zrobił imprezy urodzinowej? :szczerbaty:
Kochany mopiku oby ci zdrowie długo dopisywało i żebyś zawsze żył w takiej przyjaźni z Nachoskiem :prezent:

Eh takie rocznice są zawsze trudne :pocieszacz: A za TM to coraz większe stado się robi...
Obrazek
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

Zdrowia Czesiu i długich lat z kumplem i Dużymi, ale może nie w takiej temperaturze!
:prezent:
cappuccino

Udało nam się zrobić zdjęcia do kalendarza - wybrałam 3 i już wysłałam, o takie:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Co myślicie?
alvantis

Re: Tościk 1.08.17 [*], Nachos i Czesio. ZDJ.109!

Post autor: alvantis »

fotki po prostu przepiękne a Czesio z ryjka jest podobny strasznie do mojej poprzedniej świnki

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”