Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: Świnkowe życie Pieszczocha i Alvina :)

Post autor: jolka »

Zakupy z Hipcia super sprawa :jupi: Co dobrego kupiłas chłopakom.? Alvis ty się nie wygłupiaj :nono:
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Zamówiłam Brit Animals Guinea Pig małe opakowanie na próbę, zestaw ziółek z Herbal Pets, i też małe opakowanie żwirku na próbę, ten którego używam jest bardzo fajny, ale stosunkowo drogi niestety, więc może znajdę równie dobry, a jednak trochę tańszy :) No i nowe poidełko... To ładne szklane zaczęło nam lać... Do tego stopnia, ze dwa razy wylała się cała woda i była powódź w klatce, wróciliśmy do starego, którego nie wyrzuciliśmy, ale ono też trochę kapie... Mam nadzieję, że to nowe się sprawdzi :)

Dwa tygodnie temu wydałam 100 złotych w zooplusie, teraz 40 pare w Hipciu :P Świnie z torbami mnie puszczą :)

Alvisiowi daję immunoglukan i Pieszczochowi przy okazji też, ale nadal kicha, więc chyba pojedziemy do weterynarza dla pewności...
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

Oj ja to jak zacznę oglądać w sklepie artykuły to odkleić się nie mogę :D i kończy się zamówienie zawsze powyżej 100 zł. A jednak zooplusa nie lubię, wole Hipcia :D Brita moje panny lubią :D nie kupuj tylko przypadkiem Burgess- karma dobra, ale świnie nie jedzą :glowawmur: - ja kupiłam 2 kg bo nie ma małych opakowań i teraz nie wiem co z tym zrobić :glowawmur:
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Assia_B

Ja lubię zooplusa, ale zauważyłam, że w hipciu jest większy świnkowy wybór więc być może się przerzucimy :)
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

U mnie również zamówienia dla zwierzaków kończą się rachunkiem 3 cyfrowym :D myślę teraz o zakupach suszek bo być może Bobika bedzie trzeba trochę odchudzić to się przyda :szczerbaty:
Assia_B

A w tej karmie Brit są karty do zbierania :D Mamy Johnny'ego Cucumbra :) Zmieszałam chłopcom z CN i zobaczymy czy zniknie :) Alviś już mniej kicha, może witaminki pomogły, damy dziś kolejną dawkę i może obędzie się bez weta!
Assia_B

Chyba nikt nas już nie lubi Pieszczoszku...
Chyba coś w tym jest Alvisiu...

Byliśmy jednak z Alvinkiem u weta, bo ma zaczerwieniony i opuchniety nosio... Dostał dwa zastrzyki, dzień po dniu, plus kropelki do noska, do wtorku musimy zakraplać. Alvin ładnie współpracuje i nie wyrywa się :) Oby szybko się poprawiło. Na szczęście poza kichaniem jest wesolutki i pełen energii. Dzisiaj np nie zauważyłam kiedy zwiał z pokoju i nagle usłyszałam go w drugim :D
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Mały uciekinier :szczerbaty: Ja karty z brita oddałam chrześniakowi - niech się chłopak bawi w szkole :lol:
My zaglądamy ale mamy mało czasu :idontknow:
Kiedy możemy liczyć na jakieś nowe fotki? :102:
Obrazek
katiusha

Post autor: katiusha »

I my też! :102:
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

również miałam kilka kart :D Brit u mnie to karma na którą się rzucają :laugh:
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”