Rico i Tadzio- przypominamy się s. 154

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Re: Zawodowi sprinterzy- Rico i Teddy foty s.105

Post autor: Asita »

No, to pewnie mechanizm w jednych lepszy w innych gorszy....Ale te co ja kupiłam, są za duże na łapki świnki, chociaż w opisie producenta napisane, że dla świnek odpowiednie...qurcze. Całe życie im cięłam zwykłymi obcinakami (taką "gilotynką") dla ludzi, ale chciałam w końcu coś zwierzakowego nabyć...Ale nie wyszło :idontknow:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Arya90

Re: Zawodowi sprinterzy- Rico i Teddy foty s.105

Post autor: Arya90 »

Myślę, że możesz spróbować poprosić o wymianę. Nic nie tracisz. Ale jak zwykła gilotynka spełniała swoją rolę to też w sumie spoko i też może przecież być ;)

Chłopcy na placu zabaw:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Nasze skromne zakupy żywieniowe w Hipciu:
Obrazek

I ciasteczka z siana z bliska:
Obrazek
Awatar użytkownika
Asita
Kontakt:

Re: Zawodowi sprinterzy- Rico i Teddy foty s.107

Mmmm ciasteczka jakie pyszne...Tym beaphar moje też wzgardziły....
A Teddy jaki przyczajony podgryzając domek :lol: :lol: I ten plac zabaw to taki plac-pobojowisko.... :nie_powiem: ..... :laugh:
A domek to nieźle wyżarli... :shock:
Fionka2014

Post autor: Fionka2014 »

Ale wygryźli domek :D
Arya90

Asita Ty ! :angry: wszystko musi wygadać- że bajzel i pobojowisko, a nie żaden plac zabaw :nie_powiem: ale co tam, świnie zadowolone, to niech mają kilka dni, a potem się posprząta :szczerbaty:

Fionka no domku tu już w sumie prawie to nie przypomina. :D

Dziewczyny, czy któraś miała karmę Brit? Zastanawiam się nad zakupem. Chyba tego małego opakowania 300 g na spróbę. Ale czy wasze świnki miały i jadły? Moi aktualnie mają mieszankę CC, CN i Burgess Excel i muszę powiedzieć, że wybrzydzają. Jedzą tylko jak są bardzo głodni, a mają jeszcze pół paczki.
Awatar użytkownika
Asita
Kontakt:

Ja Brita miałam, świnki jadły trochę, ale bez szału. To ma takie pałeczki długości jak CC ale są grubsze. Są takie zielonkawe i brązowawe. W ogóle im nie dawaj suchej karmy, jak nie chcą...mieszaj więcej ziół, dawaj więcej siana i świeżynek i będzie ok :102:

Aj tam zaraz zauważyłam... :lol: u moich to wybieg to jest taki syf, że aż wstyd :laugh: boby, siki, resztki jedzenia...normalnie typowi faceci :laugh:
Arya90

Właśnie ograniczam im karmę do minimum i żyją na sianku, ziołach i warzywach. Nie wyglądają na załamanych tym stanem, ale jednak byłabym spokojniejsza gdyby trochę więcej tej karmy jedli, a tak to wyrzucam :nie_powiem:
Fionka2014

Post autor: Fionka2014 »

Ja moim kupiłam Brit...
wrzuciłam do miski, był wielki sprint, zajrzenie do michy i....wzrok w stylu - "ale jak mogłaś mi to zrobić ?!" :shock:

obecnie nie maja innej karmy bo nie mam kiedy od Mamy odebrać paczki wiec muszą mieć Brit i co...wolą sianko i warzywa...za to ostentacyjnie wywalają karmę z misek 8-)
Arya90

Okej, przekonałyście mnie- nie kupuję.
Kupię im CC, bo najlepiej wchodzi. Biedne świnki mają teraz z 2 pałeczki CC na całą miskę Burgersa :lol: i zawsze jest sprint do miski- kto pierwszy ten lepszy i może je sobie zjeść :szczerbaty:
katiusha

Post autor: katiusha »

:shock: Pożerają domek jak Langoliery u Stefana Kinga! :szczerbaty: A ten biały wałeczek to "koleżanka"/"dziewczyna"?Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”