Świniomaniaczka pisze:RedRightHand jestem bardzo ciekawa, jak wygląda taka wielka klatka . Mógłbyś wstawić zdjęcie swojej?
Niestety niewielka (4x35) x (2x35) = 140 x 70, miejsca brakło i polipropylenu A sama ilość kratek wynika z pięterka, na chwilę obecną 25 kratek wykorzystałem. Foto poniżej, od kilku dni złożona, ale pusta - świnie wprowadzą się za kilka dni. Postaram się uzupełnić o fotki mieszkańcami w najbliższym czasie.
I ja właśnie zabieram się za zrobienie klatki z c&c, pozostało tylko zamówić polipropylen. Gnębi mnie tylko problem umiejscowienia, bo chciałabym aby klatka stała wyżej (aktualna 120 stoi na ławie więc świniolki przyzwyczajone są być wyżej) a nie mam tyle kratek by z nich zrobić podest
Ja poprosiłam brata o kupno kratek w UK (na ebay do siebie miał darmową przesyłkę) a że nie chciałam czekać aż przywiezie mi je samochodem latem, więc poprosiłam o wysyłkę. Powiedział że koszt wysyłki do 10kg to w przeliczeniu coś ok 50zł (powyżej 10kg to płaci się za każdy dodatkowy 1kg chyba 1funta, ale nie jestem pewna) I tak oto za klatkę w ilości kratek 5x2 plus piętro 1x2 czyli w sumie 22kratki i 35łączników plus trytytki zapłaciłam prawie 42funty plus wysyłka. Może to i dużo ale dla mnie to był najłatwiejszy sposób uzyskania C&C
Tylko, że mnie interesują takie łączenia, ale do zakupu w Polsce .
Zapomniałam dodać ten szczegół .
Wie ktoś czy może w OBI , Castoramie lub jakiś innych sklepach?
Słyszałam, że takie coś można dostać na zamówienie, ale jeśli na zamówienie to gdzie złożyć to zamówienie? .