Ojj piękną 3 pannę wybrałaś. Wszystkie trzy będą cudnie razem wyglądać Sama bym brała gdyby to był panicz a nie panna taka piękna jest, no ale ja wierzę w przeznaczenie i ona najwyraźniej miała być twoją panną z pięknym ubarwieniem, O! A u mnie jutro inny labo proś wyląduje
jolka - Śnieżynka zawita w końcu do Bydzi, bo tu z bielą za oknem lipa totalna.. Assia_B - Laseczki to bardziej leżakują w nim. Dziękuję pięknie NIKI 2 - Witamy, tak, to właśnie my Lilith - to MUSI BYĆ przeznaczenie! Twoje czekanie dobiega więc kresu
Dzisiejsze wygibasy Dziewczyn:
Oglądam Stasia tworzącego z klocków dzieła wielkopomne, Nina niestety nie zna się na sztuce i śpi w tunelu
Teraz całować i wąchać stopy Poli poddani!!! Zemsta z podwójnym dopalaczem
Dawaj to sianko, zanim Ninka się obudzi!
A teraz drap po pleckach Tołdi-podnóżku
Wyleż po wybiegu, jedzonku i drapanku.
Kurcze, Pola! Foty robią! trzeba się przeczesać!
Hę..? Noooo dooobra....
Dziewczynki są bajeczne z tymi nóziami swoimi, napatrzeć sie nie można. Zanim trafi do Ciebie biala pięknosc zdążysz zbudować im królestwo
Mi marzy się jeszcze biszkoptowa/ruda pięknośc moze kiedys sie trafi taka co skradnie moje serce
Super fotki! No ale przecież przy tak fotogenicznych dziewczynach nie mogły wyjść brzydkie Dziewczyny mają wybieg na tapczanie? Pewnie muszą wszystko obserwować z góry tylko uważaj, żeby się w którejś ukryty królik nie odezwał i hop...
Stoooopiszcze!
O tak Dzima ZAWSZE ich stopiszcza budzą we mnie Morta... Podobnie widzę reagują tuttifrutti i niutusiek
Laski albo na sofie u Stasia siedzą, albo na mojej i Małża, lub też zaiwaniają po podłogach, głównie w największym pokoju. Po podłodze raczą jeszcze pobrykać, ale na sofie od razu nogi im więdną i wyleż robią No chyba, że trzeba doczołgać się do jedzenia
Może nowe mieszkanie i lokatorka je rozruszają?
"doczołgać się do jedzenia" hahaha... moi jak trafią na coś mięciutkiego i nóżki wyłożone to nawet nie raczą sięgnąć po jedzonko. Mają wtedy wszystko głęboko gdzieś
Tuttifrutti - czasem nawet czołgać się nie chcą. Pańcia pod nos podstawia.. Bibelotko Zapraszam na oglądanie stopiszczy zawsze i wszędzie, w trakcie czekania, aż szczęśliwie dziewczynki Twe powrócą ( także na Twój awatarek )
Dzima - oto profesjonalny, wykonany w 3D w moim pracowym notatniku, drobiazgowy, oddający wszystkie proporcje schemat klatki
Zamówione 5mb kratki ocynkowanej z Fermio ( Mają tam materiały na klatki i różne dodatki) wraz z łącznikami przyjdzie jutro albo w środę. Resztę zakupię w Castoramie