☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Re: Nina i Pola - dziewczyny idealne:)

Post autor: Lilith88 »

Ojj piękną 3 pannę wybrałaś. Wszystkie trzy będą cudnie razem wyglądać :love: Sama bym brała gdyby to był panicz a nie panna taka piękna jest, no ale ja wierzę w przeznaczenie i ona najwyraźniej miała być twoją panną z pięknym ubarwieniem, O! A u mnie jutro inny labo proś wyląduje ;)
katiusha

Post autor: katiusha »

jolka - Śnieżynka zawita w końcu do Bydzi, bo tu z bielą za oknem lipa totalna..
Assia_B - Laseczki to bardziej leżakują w nim. Dziękuję pięknie Obrazek
NIKI 2 - Witamy, tak, to właśnie my ObrazekObrazek
Lilith - to MUSI BYĆ przeznaczenie! Twoje czekanie dobiega więc kresu :jupi: :jupi:

Dzisiejsze wygibasy Dziewczyn:

Oglądam Stasia tworzącego z klocków dzieła wielkopomne, Nina niestety nie zna się na sztuce i śpi w tunelu Obrazek

Obrazek
Obrazek

Teraz całować i wąchać stopy Poli poddani!!! Zemsta z podwójnym dopalaczemObrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Dawaj to sianko, zanim Ninka się obudzi!

Obrazek
Obrazek

A teraz drap po pleckach Tołdi-podnóżku :szczerbaty:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Wyleż po wybiegu, jedzonku i drapanku.
Kurcze, Pola! Foty robią! trzeba się przeczesać!
Hę..? Noooo dooobra....

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Buziołki!!!
nitusiek

Post autor: nitusiek »

Dziewczynki są bajeczne z tymi nóziami swoimi, napatrzeć sie nie można. Zanim trafi do Ciebie biala pięknosc zdążysz zbudować im królestwo :)
Mi marzy się jeszcze biszkoptowa/ruda pięknośc moze kiedys sie trafi taka co skradnie moje serce :)
tuttifrutti

Post autor: tuttifrutti »

stopiszcze i stopiszcze! piękne stopiszcze :love: widać, że mają jak w raju
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Super fotki! No ale przecież przy tak fotogenicznych dziewczynach nie mogły wyjść brzydkie :buzki: Dziewczyny mają wybieg na tapczanie? Pewnie muszą wszystko obserwować z góry :lol: tylko uważaj, żeby się w którejś ukryty królik nie odezwał i hop... :laugh:
Stoooopiszcze! Obrazek
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
katiusha

O tak Dzima Obrazek ZAWSZE ich stopiszcza budzą we mnie Morta... Podobnie widzę reagują tuttifrutti i niutusiek :szczerbaty:

Laski albo na sofie u Stasia siedzą, albo na mojej i Małża, lub też zaiwaniają po podłogach, głównie w największym pokoju. Po podłodze raczą jeszcze pobrykać, ale na sofie od razu nogi im więdną i wyleż robią :idontknow: No chyba, że trzeba doczołgać się do jedzenia Obrazek
Może nowe mieszkanie i lokatorka je rozruszają?
tuttifrutti

Post autor: tuttifrutti »

"doczołgać się do jedzenia" hahaha... moi jak trafią na coś mięciutkiego i nóżki wyłożone to nawet nie raczą sięgnąć po jedzonko. Mają wtedy wszystko głęboko gdzieś :102:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

A kiedy będziesz miała te materiały na klatkę? jaką w ogóle budujesz? Drewnianą piętrową? czy podobną jak mają Myszka, Zuzia i Gruszka?
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Bibelotka

Post autor: Bibelotka »

Stopeczki! :love:
katiusha

Tuttifrutti - czasem nawet czołgać się nie chcą. Pańcia pod nos podstawia..
Bibelotko Obrazek Zapraszam na oglądanie stopiszczy zawsze i wszędzie, w trakcie czekania, aż szczęśliwie dziewczynki Twe powrócą ( także na Twój awatarek :roll: )

Dzima - oto profesjonalny, wykonany w 3D w moim pracowym notatniku, drobiazgowy, oddający wszystkie proporcje schemat klatki Obrazek

Obrazek

Zamówione 5mb kratki ocynkowanej z Fermio ( Mają tam materiały na klatki i różne dodatki) wraz z łącznikami przyjdzie jutro albo w środę. Resztę zakupię w Castoramie :102:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”