Frosty pogromca mrozów w DS [Nowy Dwór Gd]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

boe22

Re: Frosty pogromca mrozów do adopcji [Nowy Dwór Gd]

Post autor: boe22 »

Tak też podejrzewałam. Aczkolwiek(bardzo powoli) zaczyna to przechodzić na Ciebie, bo kiedyś jak do Ciebie zadzwoniłam, to okazało się, że właśnie jedziesz ze stadem do domu...także już wolę dopytać :lol: ...widać, że to znaleziskowanie się udziela :roll: :lol: .
magmagpie

Re: Frosty pogromca mrozów do adopcji [Nowy Dwór Gd]

Post autor: magmagpie »

boe22 pisze:Tak też podejrzewałam. Aczkolwiek(bardzo powoli) zaczyna to przechodzić na Ciebie, bo kiedyś jak do Ciebie zadzwoniłam, to okazało się, że właśnie jedziesz ze stadem do domu...także już wolę dopytać :lol: ...widać, że to znaleziskowanie się udziela .
Apage!!! Apage!!! kocham świnki ale na szczęście jestem krótkowidz.... a tamte to baba napisała, że znalazła Fokę i spółkę no i ratowałam na cito (z przeziębieniem)...
weź człowieku, postaraj się, to Boe ci jeszcze wypomni!!! raz się zdarzy a do końca życia wypomina...

btw... jest zapytanie o Frosty'ego i trzymajta mocno kciuki!
magmagpie

Re: Frosty pogromca mrozów w DS [Nowy Dwór Gd]

Post autor: magmagpie »

Frosty, teraz Mrozik jest super dzielnym maluchem. Dostał się do fajnego domku, przy łączeniu najpierw pocałowali się z Bąblem, chwilę byli razem a potem w Bąbla wstąpił.... samiec.... pogonił Frosty'ego aż miło, co jednak nie przeszkadzało maluchowi skubnąć zieloną pietruszkę po drodze ucieczki...
Samczyk niesamowity, po prostu miziak niepospolity i mega przyjazny, Bąbel potem w kącie schowany sam zastanawiał się co go spotkało, że aż tak ruszył mocno, dosłownie był zawstydzony, a Frosty dalej obrabiał pietruszkę

Generalnie śpią razem, jak Bąbel gania Frostego za mocno, to ten chowa się pod matę, dobrze się czują, udane łączenie
zatem:
niech im sianko i żarełko sciele się pod łapki obficie a na cały domek spływa morze miłości, szczęścia i radości
Howgh!
:buzki: :buzki: :love:
Awatar użytkownika
doma2005
Miejscowość: szczecin
Kontakt:

Re: Frosty pogromca mrozów w DS [Nowy Dwór Gd]

Post autor: doma2005 »

Brawo! Niech im sianka nigdy nie zabraknie :jupi:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”