Frosty pogromca mrozów w DS [Nowy Dwór Gd]
Moderator: silje
-
boe22
Re: Frosty pogromca mrozów do adopcji [Nowy Dwór Gd]
Tak też podejrzewałam. Aczkolwiek(bardzo powoli) zaczyna to przechodzić na Ciebie, bo kiedyś jak do Ciebie zadzwoniłam, to okazało się, że właśnie jedziesz ze stadem do domu...także już wolę dopytać
...widać, że to znaleziskowanie się udziela
.
-
magmagpie
Re: Frosty pogromca mrozów do adopcji [Nowy Dwór Gd]
Apage!!! Apage!!! kocham świnki ale na szczęście jestem krótkowidz.... a tamte to baba napisała, że znalazła Fokę i spółkę no i ratowałam na cito (z przeziębieniem)...boe22 pisze:Tak też podejrzewałam. Aczkolwiek(bardzo powoli) zaczyna to przechodzić na Ciebie, bo kiedyś jak do Ciebie zadzwoniłam, to okazało się, że właśnie jedziesz ze stadem do domu...także już wolę dopytać...widać, że to znaleziskowanie się udziela .
weź człowieku, postaraj się, to Boe ci jeszcze wypomni!!! raz się zdarzy a do końca życia wypomina...
btw... jest zapytanie o Frosty'ego i trzymajta mocno kciuki!
-
magmagpie
Re: Frosty pogromca mrozów w DS [Nowy Dwór Gd]
Frosty, teraz Mrozik jest super dzielnym maluchem. Dostał się do fajnego domku, przy łączeniu najpierw pocałowali się z Bąblem, chwilę byli razem a potem w Bąbla wstąpił.... samiec.... pogonił Frosty'ego aż miło, co jednak nie przeszkadzało maluchowi skubnąć zieloną pietruszkę po drodze ucieczki...
Samczyk niesamowity, po prostu miziak niepospolity i mega przyjazny, Bąbel potem w kącie schowany sam zastanawiał się co go spotkało, że aż tak ruszył mocno, dosłownie był zawstydzony, a Frosty dalej obrabiał pietruszkę
Generalnie śpią razem, jak Bąbel gania Frostego za mocno, to ten chowa się pod matę, dobrze się czują, udane łączenie
zatem:
niech im sianko i żarełko sciele się pod łapki obficie a na cały domek spływa morze miłości, szczęścia i radości
Howgh!

Samczyk niesamowity, po prostu miziak niepospolity i mega przyjazny, Bąbel potem w kącie schowany sam zastanawiał się co go spotkało, że aż tak ruszył mocno, dosłownie był zawstydzony, a Frosty dalej obrabiał pietruszkę
Generalnie śpią razem, jak Bąbel gania Frostego za mocno, to ten chowa się pod matę, dobrze się czują, udane łączenie
zatem:
niech im sianko i żarełko sciele się pod łapki obficie a na cały domek spływa morze miłości, szczęścia i radości
Howgh!
- doma2005
- Miejscowość: szczecin
- Kontakt:
Re: Frosty pogromca mrozów w DS [Nowy Dwór Gd]
Brawo! Niech im sianka nigdy nie zabraknie