![buźki :buzki:](./images/smilies/buzki.gif)
![prezent :prezent:](./images/smilies/swieta19.gif)
![:102: :102:](./images/smilies/102.gif)
Moderator: pastuszek
Staram się spędzać z nim spędzać jak najwięcej czasuloriain pisze:szkodaChocolate Monster pisze:Nie chcą o tym słyszeć...
Tak czy siak w Krakowie chyba nie ma żadnego smczykaale najważniejsze że mały jest kochany
Ja od 1.5 roku i mam nadzieję,że oni również się przekonająLusia123 pisze:Nie wiem jak z innymi świnkami ,ale Lusia się do niej przyzwyczaiła (ed. Mówię tu o samotności ). Toleruje Pusie dopóki nie wejdzie jej w drogę.
Ja domowników przekonywałam od roku. Przy zakupie 1 świnki zastanawiałam się od razu nad dwoma ,ale chciałam je poznać więc sama Lusia rządziła 80-ką. Każdego da się przekonać to kwestia czasu i argumentów.
No właśnie wiem ...loriain pisze:Sprawa jest prostsza ja się samemu świnie finansuje. Jak się jest na czyimś utrzymaniu niestety już nie ma lekko.
Bo to się tak niewinnie zaczynaAlex pisze:No tak u mnie tez miala byc jedna
Kurczę,coś w tym jestLusia123 pisze:Świnki są jak narkotyk bierzesz jedną chcesz więcej
U mnie miały być dwie, a są czteryloriain pisze:Bo to się tak niewinnie zaczynaAlex pisze:No tak u mnie tez miala byc jednaA potem sobie mówisz 'co za różnica jedna, dwie czy pięć'