Tosiek (Tchangalo) + Wichurka [WRO]
Moderator: silje
Re: Tchangalo - złoto znalazł, miłości szuka ;) [WRO]
Dawno się tak nie uśmiałam. Łzy same mi leciały. Albo Masz talent pisarski albo świnik jest boski. Jestem z pod Lublina, ale zaryzykowałabym adopcje do Pulpeta. Mój też jest charakterny i wie co to królik. Myślę, że dogadaliby się chłopcy. A miał badania na obecność pierwodniaka Encephalitozoon cuniculi? Mój miał i jest czysty. Poczytaj o nas i zastanów się nad taką adopcją.
Oba stwierdzenia są prawdziwePulpet pisze:Albo Masz talent pisarski albo świnik jest boski.
Kojarzę Cię (i przypadek Pulpeta) Nie zaryzykuję wysłania Tchangalo w długą podróż do innego samca, za duże ryzyko porażki. A w tym konkretnym przypadku miałabym jeszcze na sumieniu nieszczęsnego Pulpeta, więc nie, zdecydowanie nie
Ale mam Cię w pamięci i jak mi się pojawi odpowiedni kandydat, to z chęcią
-
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Lubię, pamiętaj też o mnie W razie jak znudzą już się Wam obojgu klejnoty rodowe rzeczonego Wiem, że wtedy na sumieniu będziemy miały obie męskość słodkiego facecika
Rozmawiałam ostatnio z Tchangalo o tym, że ktoś, kto kobiecość lub męskość sprowadza li tylko do narządów rodnych jest niegodnym czasu i uwagi troglodytą i zboczeńcem, w którego snach główną rolę grają ww. narządy w słoikach. Wyraził milczącą zgodę
-
- Kontakt:
Ostro mu to przedstawiłaś... Mam nadzieję, że nie piętrzą mu się teraz mordercze myśli, aby dorwać tą, która takie bezecne pomysły podsuwa...
Czymże jest ostrość słów wobec skalpela...?
E: Asia, to ja go już oficjalnie rezerwuję dla Was, co?
E: Asia, to ja go już oficjalnie rezerwuję dla Was, co?
-
- Kontakt:
Re: Tchangalo - rezerwacja [WRO]
Znaczy odjajczasz? Ojej! Trzymam zatem kciuki za samopoczucie rekonwalescenta, oby szybciutko do siebie doszedł po zabiegu.
Tak, proszę, rezerwuj dla mnie!
Tak, proszę, rezerwuj dla mnie!
-
- Kontakt:
Jak się czuje mój kawaler? Jest w drodze na ścięcie?
No i skończyło się rumakowanie Mały się ładnie wybudził, zrobił stado bobków i w ogóle jest prawie jak zawsze, tylko więcej drzemie. Wybaczam, niech śpi i się spokojnie zrasta
-
- Kontakt:
A ja się cieszę przez łzy, bo boję się, że Pysia nie doczeka spotkania... Dzień bez wizyty w lecznicy, dniem straconym.Mam wrażenie, że się akupunktura spodobała mojej dziecince.
Niechaj się Tchangalo kuruje i szybciutko do nas zmierza.
Niechaj się Tchangalo kuruje i szybciutko do nas zmierza.