Tosiek (Tchangalo) + Wichurka [WRO]
Moderator: silje
- 

Pulpet
Re: Tchangalo - złoto znalazł, miłości szuka ;) [WRO]
Dawno się tak nie uśmiałam. Łzy same mi leciały. Albo Masz talent pisarski albo świnik jest boski. Jestem z pod Lublina, ale zaryzykowałabym adopcje do Pulpeta. Mój też jest charakterny i wie co to królik. Myślę, że dogadaliby się chłopcy. A miał badania na obecność pierwodniaka Encephalitozoon cuniculi? Mój miał i jest czysty. Poczytaj o nas i zastanów się nad taką adopcją.

- 

lubię
Oba stwierdzenia są prawdziwePulpet pisze:Albo Masz talent pisarski albo świnik jest boski.

Kojarzę Cię (i przypadek Pulpeta)
 Nie zaryzykuję wysłania Tchangalo w długą podróż do innego samca, za duże ryzyko porażki. A w tym konkretnym przypadku miałabym jeszcze na sumieniu nieszczęsnego Pulpeta, więc nie, zdecydowanie nie
 Nie zaryzykuję wysłania Tchangalo w długą podróż do innego samca, za duże ryzyko porażki. A w tym konkretnym przypadku miałabym jeszcze na sumieniu nieszczęsnego Pulpeta, więc nie, zdecydowanie nie  
 Ale mam Cię w pamięci i jak mi się pojawi odpowiedni kandydat, to z chęcią

- 

joanqa
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Lubię, pamiętaj też o mnie  W razie jak znudzą już się Wam obojgu klejnoty rodowe rzeczonego
 W razie jak znudzą już się Wam obojgu klejnoty rodowe rzeczonego  Wiem, że wtedy na sumieniu będziemy miały obie męskość słodkiego facecika
 Wiem, że wtedy na sumieniu będziemy miały obie męskość słodkiego facecika 

W razie jak znudzą już się Wam obojgu klejnoty rodowe rzeczonego
 W razie jak znudzą już się Wam obojgu klejnoty rodowe rzeczonego  Wiem, że wtedy na sumieniu będziemy miały obie męskość słodkiego facecika
 Wiem, że wtedy na sumieniu będziemy miały obie męskość słodkiego facecika 
- 

lubię
Rozmawiałam ostatnio z Tchangalo o tym, że ktoś, kto kobiecość lub męskość sprowadza li tylko do narządów rodnych jest niegodnym czasu i uwagi troglodytą i zboczeńcem, w którego snach główną rolę grają ww. narządy w słoikach. Wyraził milczącą zgodę 

- 

joanqa
- Kontakt:
Ostro mu to przedstawiłaś... Mam nadzieję, że nie piętrzą mu się teraz mordercze myśli, aby dorwać tą, która takie bezecne pomysły podsuwa...

- 

lubię
Czymże jest ostrość słów wobec skalpela...? 
E: Asia, to ja go już oficjalnie rezerwuję dla Was, co?

E: Asia, to ja go już oficjalnie rezerwuję dla Was, co?
- 

joanqa
- Kontakt:
Re: Tchangalo - rezerwacja [WRO]
Znaczy odjajczasz? Ojej! Trzymam zatem kciuki za samopoczucie rekonwalescenta, oby szybciutko do siebie doszedł po zabiegu.
Tak, proszę, rezerwuj dla mnie!

Tak, proszę, rezerwuj dla mnie!
- 

joanqa
- Kontakt:
Jak się czuje mój kawaler? Jest w drodze na ścięcie?

- 

lubię
No i skończyło się rumakowanie  Mały się ładnie wybudził, zrobił stado bobków i w ogóle jest prawie jak zawsze, tylko więcej drzemie. Wybaczam, niech śpi i się spokojnie zrasta
 Mały się ładnie wybudził, zrobił stado bobków i w ogóle jest prawie jak zawsze, tylko więcej drzemie. Wybaczam, niech śpi i się spokojnie zrasta 

Mały się ładnie wybudził, zrobił stado bobków i w ogóle jest prawie jak zawsze, tylko więcej drzemie. Wybaczam, niech śpi i się spokojnie zrasta
- 

joanqa
- Kontakt:
A ja się cieszę przez łzy, bo boję się, że Pysia nie doczeka spotkania... Dzień bez wizyty w lecznicy, dniem straconym.Mam wrażenie, że się akupunktura spodobała mojej dziecince.
Niechaj się Tchangalo kuruje i szybciutko do nas zmierza.

Niechaj się Tchangalo kuruje i szybciutko do nas zmierza.