Watson, piękny rozetek [POZNAŃ] - wolny
Moderator: silje
Re: Watson, piękny rozetek [POZNAŃ] - wolny
Rozmnażanie jest podobno nielegalne, serio nie da się z tym nic zrobić... ? Małe urosną, i aż strach pomyśleć jak wpuszczą samczyka do trzech samiczek...
A gdzie jest napisane, że jest nielegalne?
No fakt szkoda że nie można ich sądownie skazać na grzywnę lub inne prrace na rzecz ,polskie sądy są zbyt tolerancyjne w takich sprawach Świnek piękny szkoda że właścicieli miał niedojrzałych,Fajnie że został odzyskany.A gdzie jest napisane, że jest nielegalne?
Trzymam kciuki za kolorową przyszłość dla Watsona
Byłam święcie przekonana do tej pory, że jest nielegalne..
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Ustawa regulująca rozmnażanie zwierząt obejmuje jedynie psy i koty. Czyli w świetle prawa ludzie mogą rozmnażać świnki morskie, bo nie ma przepisu który tego zabrania.
Watson jest PIĘKNY Układ rozetek przypomina mi trochę Chipa, mojego eks-tymczasa
Watson jest PIĘKNY Układ rozetek przypomina mi trochę Chipa, mojego eks-tymczasa
To jest przykre z tym rozmnażaniem...
Rozyczka, historia smutna bo swinka trzeba bylo odebrac... w stowarzyszeniu kroliczym bylo jeszcze smutniejsze zakonczenie- krolinka zdechla z powodu razaco zlej diety... a kontakt i zdjecia byly... a najgorsze bylo to, ze pomimo zglaszania podejrzenia znecania sie nad zwierzatkiem sprawe umozono :/
Takich kwestii sie nie uniknie niestety, niezaleznie od wszystkiego czlowieka nie przewidzisz, a zbytnia podejrzliwosc w stosunku do ludzi znowu zniecheci do adopcji i zamiast adoptowac ludzie zwierze kupia...
Trzymam mocno kciuki za kochajacych i odpowiedzialnych ludzi dla chlopca
Ps. Az poszlam mojego malucha wyglaskac
Takich kwestii sie nie uniknie niestety, niezaleznie od wszystkiego czlowieka nie przewidzisz, a zbytnia podejrzliwosc w stosunku do ludzi znowu zniecheci do adopcji i zamiast adoptowac ludzie zwierze kupia...
Trzymam mocno kciuki za kochajacych i odpowiedzialnych ludzi dla chlopca
Ps. Az poszlam mojego malucha wyglaskac
Ludzie są na prawdę okropni.. Niektórzy wydają tyle pieniędzy, wkładają w opiekę tyle miłości i poświęcenia i jeszcze się boją czy zwierzęciu nic nie brakuje a niektórzy traktują żywe stworzenie gorzej niż rzecz....
Życzę szybkiego znalezienia domku i kochającego właściciela
Życzę szybkiego znalezienia domku i kochającego właściciela
Ja do świni: "No wyjdź, porobimy trochę zdjęć"
"No chodź tu, rusz się trochę"
"Dostałeś marchewkę rano, teraz Ci nie dam"
Nie ma marchewki, nie będzie zdjęć
"No chodź tu, rusz się trochę"
"Dostałeś marchewkę rano, teraz Ci nie dam"
Nie ma marchewki, nie będzie zdjęć
True story