Aryja - dzięki
Przyłapałam dzisiaj Abbę jak pije z poidła
Dziewczyny dzisiaj pierwszy raz urządziły biegi z podskokami w klatce - popcorning był na całego. Szkoda, że nie udało mi się tego jakoś utrwalić żeby wam pokazać. Swoją drogą całe popołudnie próbuje prośką cyknąć fotę , która nie byłaby rozmazana i warta pokazania, ale się nie da. Za ruchliwe to stworzenia.
Re:Psotka za TM ;( /Chomiś i Brunia
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Re: Abba i April w nowym domu :)
Psotka i Chomiś - moje prośki --> http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4674 : )
Witamy piękne panie!
Super mają te materacyki - legowiska!
Super mają te materacyki - legowiska!
Ha ha ja znam to robienie zdjęć. Ze 100 z jakieś 20 nadaje się do publikacji
- Kropcia
- Miejscowość: Pruszków
- Kontakt:
A nie masz przypadkiem "stabilizacji" obrazu w aparacie? No chyba, że robisz zdjęcia telefonem to można zapomnieć W razie czego kręć filmiki!
TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)
- Monalisa
- Miejscowość: Poznań
- Kontakt:
Imię Abba ma genezę w miłości dla zespołu Abba, czy niekoniecznie?
Świnki superowe
Świnki superowe
DS: Śnieżka, Tula i Kokosanka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
-
- Kontakt:
Chciałabym aby 20 się nadawało. Teraz mam wrażenie że proporcja jest następująca: 5 udanych na 100 rozmazanych. Przeglądając forum mam wrażenie, że niektóre prosiaki są tresowane do zdjęć - tak grzecznie pozująArya90 pisze:Ha ha ja znam to robienie zdjęć. Ze 100 z jakieś 20 nadaje się do publikacji
Aparat nie jest najgorszy, ale wylot na księżyc też to nie jest. Stabilizacja pewnie jakaś jest. Ze mnie po prostu słaby fotograf obiektów ruchomych - patrz prosiaków.Kropcia pisze:A nie masz przypadkiem "stabilizacji" obrazu w aparacie? No chyba, że robisz zdjęcia telefonem to można zapomnieć W razie czego kręć filmiki!
W każdym razie od wczoraj dzielnie próbowałam, a poniżej efekty:
Wczoraj pierwszy raz wzięłam Abbę na kolna - początkowo prosiak był zestresowany, ale jak wyniuchała koperek to była zupełnie inna rozmowa:
Dzisiaj już obie były na kolankach jednak dla April to jeszcze spory stres więc chwilę pomiziałam i wróciła do klatki:
Wczoraj prośki próbowały udowodnić, że jeden domek jest w sam raz dla nich dwóch
Dzisiaj była wojna o liść kalarepy. Co z tego, że obok były jeszcze inne kawałki ten widocznie był najlepszy!
Psotka i Chomiś - moje prośki --> http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4674 : )
Piękne panny
A domek jest idealny, nie znasz się Idealnie się wpasowały jedna w jedną str filuje druga w drugą i w ten sposób kupry są chronione
Zdjęcie z liściem kalarepy super
A domek jest idealny, nie znasz się Idealnie się wpasowały jedna w jedną str filuje druga w drugą i w ten sposób kupry są chronione
-
- Kontakt:
Fionka na to nie wpadłam - masz rację! Kupry chronione, dużą mają prośki na oku - bo a nóż znowu będzie nas chciała wziąć na ręce! Taka ona złaFionka2014 pisze:Piękne panny
Kalrepa jest hitem. Dostałam rozpiskę od Jess z DT co prośki dostawały. Przy kalarepie było wielkie Mnniammmmmm!
Prośki dostały takie imiona w DT i tak zostało - chciałam zmienić, ale miesiąc czekania na nie utrwalił mi myślenie o nich jako Abbie i AprilMonalisa pisze: Imię Abba ma genezę w miłości dla zespołu Abba, czy niekoniecznie?
Pomijając powyższe zespół Abba - lubię. Piosenka Mama Mia! zawsze poprawia mi nastrój w gorszy dzień. Podobnie jak film o tym samym tytule z Meryl Streep.
Kalarepę to i moje panny lubią sama byłam zdziwiona, że aż tak im posmakuje
za to dziś kupiłam arbuza, pierwsze kawałki dałam panną na talerzyku i co...salwowały się ucieczką
jak próbowałam podstawić pod pysie to w ogóle była panika
Co do filmu też go b. lubię odrazu poprawia nastrój
za to dziś kupiłam arbuza, pierwsze kawałki dałam panną na talerzyku i co...salwowały się ucieczką
jak próbowałam podstawić pod pysie to w ogóle była panika
Co do filmu też go b. lubię odrazu poprawia nastrój
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Buahaha zapewne o to chodziłoFionka2014 pisze:Piękne panny
Moje też kochają liście kalarepy, ale bulwę już nie bardzo. Z arbuzem też za pierwszym razem szału nie było, z resztą mam wrażenie, że tak jest prawie ze wszystkim, za pierwszym razem gardzą a później się zajadają.
A tak swoją drogą jaki to jest rozmiar tego mostku? Bo ja mam takie dwa duże 51cm długości (przy rozłożeniu na płasko) i zastanawiam się nad mniejszymi i nie wiem jakie wziąć żeby się świń na 100% zmieścił