Koty
Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Re: Koty
Starsze ich nie gonią tylko myją.martuś pisze:Kiler jakie ma cudowne umaszczeniePanno Fiu Fiu jak starsze koty zareagowały na maluchy? Nie ganiają ich?
-
Dropsio
PFF - Kiler jest przecudowny
U koleżanki po sąsiedzku od tygodnia siedzi kociak...
Młody, bo ma koło 3, 4 miesięcy. Chyba samczyk, został Frytkiem lub po prostu Kotem.
Za cztery dni wybywa do nowego domku, na wieś do starszej pani.
Początkowo miał zamieszkać z ciocią koleżanki w bloku, więc usiłowałyśmy go nauczyć chodzić na smyczy (z bardzo marnym skutkiem - same szelki mu kompletnie nie przeszkadzały, natomiast gdy tylko doczepiło się do nich smycz, kto siadał twardo na ziemi i nie chciał się ruszyć), jednak ciocia zrezygnowała.

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 0896_n.jpg[/img]
U koleżanki po sąsiedzku od tygodnia siedzi kociak...
Młody, bo ma koło 3, 4 miesięcy. Chyba samczyk, został Frytkiem lub po prostu Kotem.
Za cztery dni wybywa do nowego domku, na wieś do starszej pani.
Początkowo miał zamieszkać z ciocią koleżanki w bloku, więc usiłowałyśmy go nauczyć chodzić na smyczy (z bardzo marnym skutkiem - same szelki mu kompletnie nie przeszkadzały, natomiast gdy tylko doczepiło się do nich smycz, kto siadał twardo na ziemi i nie chciał się ruszyć), jednak ciocia zrezygnowała.

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 0896_n.jpg[/img]
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Wiem, wiem...przynosi wstyd kociej rasiemartuś pisze:Mańka to już chyba wszyscy znają z tej strony
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
Majka745
To moja kotka w takim razie też, bo on w zgodzie żyje ze wszystkimi; teraz ze świniami, a wcześniej z chmikami i królikami. Wyobrażacie sobie kota, który siedzi obok chomika i nie robi mu krzydy, albo położy się obok i tak sobie siedzą? Moja kotka tak spbie z chmiczkami odpoczywała. Ale za to ją kocham, jest taka delikatna. 
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
U mnie koty wraz ze świnkami odpoczywają, leżakują a koty świnki liżą
Wstawiałam też już na forum zdjęcia z okresu, kiedy mój Świnek był chory i musiał być dokarmiany. W nocy, gdzieś ok. 1:00, podczas karmienia przyszedł do mnie Kiler i przytulił się do chorego Świnka a następnie na nim zasnął. Ważył wtedy tyle co Świnek
W ogóle mnie wtedy koty oblazły, na 3 zdjęciu widać kawałek Bolusia

Wstawiałam też już na forum zdjęcia z okresu, kiedy mój Świnek był chory i musiał być dokarmiany. W nocy, gdzieś ok. 1:00, podczas karmienia przyszedł do mnie Kiler i przytulił się do chorego Świnka a następnie na nim zasnął. Ważył wtedy tyle co Świnek
W ogóle mnie wtedy koty oblazły, na 3 zdjęciu widać kawałek Bolusia