DJ - płochliwy samczyk szuka domu (Gorzów Wlkp)rez. JaAnia

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Mmagda

Re: DJ - płochliwy samczyk szuka domu (Gorzów Wlkp)rez. JaAn

Post autor: Mmagda »

Jaki śliczny :love: fajnie, że tak szybko znalazł domek :) oby szybko zrozumiał, że duzi to fajni są i dobrzy ;)
Libra20

Post autor: Libra20 »

Heh, we wtorek mamy ala WPA :) Odliczamy kwarantanne i czekamy na pierwsze dźwięki DJ-a ale jakoś się doczekać nie możemy :(
Libra20

DJ dalej bez dźwięków więc chyba straci robotę ;) Jak dogada się ze Stachem i Bagginsem to będzie miał superancki domek :)
JaAnia

Post autor: JaAnia »

Jeśli wszystko pójdzie dobrze to w czwartek DJ dołączy do nas. Stanisław i Pan Baggins są bardzo przyjaźni więc mam nadzieję, że przyjmą kolegę bez problemu.
Libra20

Niecałą minutę temu DJ wydał pierwszy dźwięk! Wrzuciłam do klatki kawałek papieru, usiadłam a tu taki kwik, taki raban jak by ze skóry obdzierali. Pierwsze co pomyślałam, że to Tośka bo ona tak zawsze robi, ale patrze a ona pije akurat, dziewczyny rozglądają się zdezorientowane a to DJ podniósł łeb jak wilk do księżyca i koncert dał :yahoo:
Aniu bardziej się boję, że DJ taki cichociemny pokaże charakterek :)
JaAnia

Post autor: JaAnia »

Super, że się odezwał. Co do charakterków to myślę, że nie ma co się martwić na zapas. Pozdrawiam.
Libra20

DJ dzisiaj wieczorem idzie do nowego domku :D kciukamy za relacje z nowymi kolegami :)
twojawiernafanka

Post autor: twojawiernafanka »

Trzymamy kciuki! :fingerscrossed:
Libra20

DJ w nowym domku :jupi: od razu odżył, zaczął gadać i w ogóle się ruszać :) Stanisław od oxi ma go kompletnie gdzieś a Pan Baggins robi świnkowy pociąg :świnka1: nie wyglądało to najgorzej więc jesteśmy dobrej myśli :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”