DJ - płochliwy samczyk szuka domu (Gorzów Wlkp)rez. JaAnia
Moderator: silje
Re: DJ - płochliwy samczyk szuka domu (Gorzów Wlkp)rez. JaAn
Jaki śliczny fajnie, że tak szybko znalazł domek oby szybko zrozumiał, że duzi to fajni są i dobrzy
Heh, we wtorek mamy ala WPA Odliczamy kwarantanne i czekamy na pierwsze dźwięki DJ-a ale jakoś się doczekać nie możemy
DJ dalej bez dźwięków więc chyba straci robotę Jak dogada się ze Stachem i Bagginsem to będzie miał superancki domek
Jeśli wszystko pójdzie dobrze to w czwartek DJ dołączy do nas. Stanisław i Pan Baggins są bardzo przyjaźni więc mam nadzieję, że przyjmą kolegę bez problemu.
Niecałą minutę temu DJ wydał pierwszy dźwięk! Wrzuciłam do klatki kawałek papieru, usiadłam a tu taki kwik, taki raban jak by ze skóry obdzierali. Pierwsze co pomyślałam, że to Tośka bo ona tak zawsze robi, ale patrze a ona pije akurat, dziewczyny rozglądają się zdezorientowane a to DJ podniósł łeb jak wilk do księżyca i koncert dał
Aniu bardziej się boję, że DJ taki cichociemny pokaże charakterek
Aniu bardziej się boję, że DJ taki cichociemny pokaże charakterek
Super, że się odezwał. Co do charakterków to myślę, że nie ma co się martwić na zapas. Pozdrawiam.
DJ dzisiaj wieczorem idzie do nowego domku kciukamy za relacje z nowymi kolegami
Trzymamy kciuki!
DJ w nowym domku od razu odżył, zaczął gadać i w ogóle się ruszać Stanisław od oxi ma go kompletnie gdzieś a Pan Baggins robi świnkowy pociąg nie wyglądało to najgorzej więc jesteśmy dobrej myśli