Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

Assia_B

Re: Pieszczoch

Post autor: Assia_B »

a jaki słodki i kochany :) to zdjęcie z wczoraj :) muszę podmienić te z podpisu bo to jest fajniejsze :D

Obrazek
LidkaK

Post autor: LidkaK »

Cudny jest ten Twój Pieszczoch :love:
Miał wielkie szczęście, że do Was trafił :)
A ci jego poprzedni właściciele to delikatnie mówiąc ludzie bez serca :angry:
Assia_B

LidkaK pisze:Cudny jest ten Twój Pieszczoch :love:
Miał wielkie szczęście, że do Was trafił :)
A ci jego poprzedni właściciele to delikatnie mówiąc ludzie bez serca :angry:
Zgadzam się z tym, że jest cudny :love: Cieszę się, że mogłam go uratować i dać mu szczęście. Myślę, że jest szczęśliwy z nami bo cieszy się na nasz widok, podskakuje, a jak biega po pokoju to już praktycznie zawsze do nas przybiega.

O poprzednich właścicielach już nic nie powiem, bo szkoda słów i nerwów :/

A teraz dwa nowe zdjęcia Pieszczocha zrobione przed chwilą. Chyba polubił nową karmę (Crispy Muesli), bo jak zjadł to wyglądał z klatki i chyba chciał powiedzieć: "Gdzie ukrywasz tą moją nową karmę?" Tak jak myślałam, stara karma znów została ;)

Obrazek

Obrazek
Ewaunia

Post autor: Ewaunia »

Moje panny też uwielbiają Crispy Muesli. To ona zawsze pierwsza znika z miseczek.
Piękny ten Twój Pieszczoch.
Powinien się nazywać Szczęściarz, miał chłopak farta, że do Ciebie trafił.
Assia_B

Dosłownie farta... Bo został zamknięty w piwnicy w domu pseudo "właścicieli"... W bloku byłaby jeszcze szansa, że ktoś idąc do piwnicy usłyszałby jak piszczy... Na szczęście "właściciel" się przyznał i można było Pieszczocha uratować :)
Assia_B

Re: Co nowego u Pieszczocha :)

Dawno już nic nie pisałam :)

Pieszczoch czuje się u nas coraz lepiej, tak przynajmniej myślę patrząc na jego zachowanie i ogólną radość. Ostatnio niestety mieliśmy ciężki okres, ponieważ świnka nabawiła się zapalenia oskrzeli, była strasznie markotna, prawie cały czas spała no i kichała. Wybraliśmy się do weterynarza w Katowicach i po zastosowaniu antybiotyku na szczęście choroba szybko się skończyła.

Dzisiaj Pieszczoch dostał swoje pierwsze legowisko. Początkowo nie był do niego przekonany i wybierał leżenie na swoim starym kocyku, ale chyba powoli zaczyna się do niego przyzwyczajać.

Z innych nowości, zmieniliśmy starą "zwyczajną" karmę na Versele - Laga, a dokładnie na Crispy Muesli. Pieszczoch jest z tej zmiany bardzo zadowolony.

Poniżej zdjęcia z legowiskiem :)

Obrazek

Obrazek
Miłasia
Miejscowość: Włocławek
Kontakt:

Post autor: Miłasia »

Śliczny chłopak :love: .
Dużo zdrówka malutki :fingerscrossed:
LidkaK

Post autor: LidkaK »

Jak dobrze, że Pieszczoch jest już zdrowy :) Słodziutki kluseczek z niego :love:
Super jest to jego nowe legowisko.
Assia_B

Legowisko kupiłam za 9,50 w sklepie z chińskimi rzeczami :) Jest w kratkę i sa na nim misie :) Spodobało mi sie i postanowiłam kupić :)
Assia_B

Nowe zdjęcia z dzisiejszych zabaw :)

Obrazek

Obrazek

Pozdrawiamy :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”