Jaśminka - w DS [Gdynia]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
Topcia2025
Miejscowość: Gdynia
Kontakt:

Re: Jaśminka - wolna [Gdynia]

Post autor: Topcia2025 »

Dzień dobry,
Jestem zainteresowana adopcją Jaśminki, jestem z Gdyni. Mój wykastrowany samiec Kłaczek stracił swoją towarzyszkę.
Napisałam na priv :love:
Julkajuleczka123.
Miejscowość: Kolbudy
Kontakt:

Post autor: Julkajuleczka123. »

Dzień dobry jestem zainteresowana adopcją Jasminki. Jak się z skontaktować? :) Mam jedną samiczkę roczną i szukamy towarzystwa.
Awatar użytkownika
Ewa i Michał
Prezes SPŚM
Kontakt:

Post autor: Ewa i Michał »

Julkajuleczka123. pisze: 23 sty 2025, 21:15 Dzień dobry jestem zainteresowana adopcją Jasminki. Jak się z skontaktować? :) Mam jedną samiczkę roczną i szukamy towarzystwa.
Prosimy o kontkat pw lub na adres mailowy podany w wątku adopcyjnym
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka :candle:
Awatar użytkownika
Ewa i Michał
Prezes SPŚM
Kontakt:

Re: Jaśminka - wstrzymana do 20.02 [Gdynia]

Jaśminka po pewnych zawirowaniach losu aktualnie jest wstrzymana do adopcji. Leczymy pasożyty zewnętrzne. 6 lutego pięknotka przeszła też zabieg kastracji ze względu na obecność cysty na jednym z jajników.
Po okresie rekonwalescencji Jaśminka będzie się rozglądać za swoim domem i koleżanką lub kolegą :)
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka :candle:
Pati123
Miejscowość: Wroclaw
Kontakt:

Re: Jaśminka - wstrzymana do 20.02 [Gdynia]

Post autor: Pati123 »

Poszukuję wykastrowanej samiczki dla naszego Leosia. Może jaśminka chciałaby do Wroclawia? Możemy poczekać aż sprawy jasminki się wyjasnią. Chętnie przyjmiemy ją do naszego stadka. ;) proszę o informację jakie formalności trzebaby załatwić i o kontakt celem weryfikacji czy spełniamy wasze warunki ;)
Awatar użytkownika
Ewa i Michał
Prezes SPŚM
Kontakt:

Re: Jaśminka - wstrzymana do 26.02 [Gdynia]

Jaśminka za kilka dni kończy kwarantannę - wszystko ładnie się zagoiło, psożyty poszły w niepamięć. Na dniach zaliczymy jeszcze ostatnią kontrolę i mała będzie mogła rozglądać się za domem :)
Z racji tego, że Jaśminka nie do końca toleruje dziewczyny, poszukiwany jest dla niej mąż ;)
Pati123
Miejscowość: Wroclaw
Kontakt:

Post autor: Pati123 »

Przypominam się w sprawie adopcji Jaśminki ;) u nas we Wrocławiu czeka na nią przystojny samczyk, stęskniony za towarzystwem - ma tylko kumpla przez kratki bo jakoś im było nie podrodze ze sobą. Znaczy bardziej koledze było nie po drodze. Także my też szukany cudnej żony;) proszę o kontakt ;) wsxystko o sobie opowiemy ;)
Awatar użytkownika
Ewa i Michał
Prezes SPŚM
Kontakt:

Pati123 pisze: 23 lut 2025, 23:30 Przypominam się w sprawie adopcji Jaśminki ;) u nas we Wrocławiu czeka na nią przystojny samczyk, stęskniony za towarzystwem - ma tylko kumpla przez kratki bo jakoś im było nie podrodze ze sobą. Znaczy bardziej koledze było nie po drodze. Także my też szukany cudnej żony;) proszę o kontakt ;) wsxystko o sobie opowiemy ;)
Odpisałam na wiadomość 12 lutego i cały czas nie została ona odczytana:)
Awatar użytkownika
Ewa i Michał
Prezes SPŚM
Kontakt:

Jaśminka zakończyła leczenie i intensywnie rozgląda się za domem :) Z racji tego, że panienka średnio przepada za innymi dziewczynami, to szukamy dla niej męża ;)
Awatar użytkownika
Ewa i Michał
Prezes SPŚM
Kontakt:

Re: Jaśminka - w DS [Gdynia]

Jaśminka wczoraj pojechała do swojego domku :) od wczoraj łączy się z mężem - Fredziem i wszystko wygląda nad wyraz dobrze :) Nawet w miarę z godnością zniosła początkowe namolne przejawy Fredziowej wielkiej miłości 8-) Chłopak w końcu odpuścił i teraz jest w Jaśminkę wpatrzony jak w obrazek :)

Przenosimy do uratowanych :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”