Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Prawie 6 kg szczęścia i niecałe 2kg tymczasowej radości
Trzymaj się i nie choruj, bo kto będzie bobky zbierał??? 

- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
I po zielone latał do jarzyniaka?zagli pisze:Trzymaj się i nie choruj, bo kto będzie bobky zbierał???
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Moje paskudy dostały nową karmę dzięki cioci Fance i co? I nie chcą jeść, wiedźmy przebrzydłe
A ja nadal nie jestem okazem zdrowia, ale... już chodzę w miarę prosto i ogarniam co się wokół dzieje. Dzięki za życzenia zdrowia

A ja nadal nie jestem okazem zdrowia, ale... już chodzę w miarę prosto i ogarniam co się wokół dzieje. Dzięki za życzenia zdrowia

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Eeee brzmi to jak opis weekenduCynthia pisze: A ja nadal nie jestem okazem zdrowia, ale... już chodzę w miarę prosto i ogarniam co się wokół dzieje.

zdrowia

Nie chcą jeść, bo może jeszcze nie mogą wyjść z szoku co im kupiłaś

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Ja rozumiem że kupiłabym im kilo schabu, ale to tylko JF FarmDzima pisze:Cynthia pisze:
Nie chcą jeść, bo może jeszcze nie mogą wyjść z szoku co im kupiłaś

Moje baby mają już chody w zieleniaku, Pani sprzedawczyni zbiera dla nich natkę marchwi, jeśli klient każe "urwać to zielsko"

Dobra, za dużo Ibupromu chyba wzięłam, zaczynam świat postrzegać komiksowo

Cynthia pisze:Jak to napisałam Wam to miałam wizje, jak stado świnek zagląda przez okno zieleniaka obserwując klientów, a gdy ktoś prosi nową marchewkę w pęczku, zaczyna się doping i wszystkie świnie ze skrzyżowanymi pazurami cicho skandują: "Rwij, rwij, rwij..." A gdy klient rezygnuje z naci, po stadzie przechodzi meksykańska fala i kwik sukcesu![]()

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
A na końcu okrzyk: "Ale urwał!!!"Cynthia pisze: Jak to napisałam Wam to miałam wizje, jak stado świnek zagląda przez okno zieleniaka obserwując klientów, a gdy ktoś prosi nową marchewkę w pęczku, zaczyna się doping i wszystkie świnie ze skrzyżowanymi pazurami cicho skandują: "Rwij, rwij, rwij..." A gdy klient rezygnuje z naci, po stadzie przechodzi meksykańska fala i kwik sukcesu![]()

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Cynthia pisze: Moje baby mają już chody w zieleniaku, Pani sprzedawczyni zbiera dla nich natkę marchwi, jeśli klient każe "urwać to zielsko" Jak to napisałam Wam to miałam wizje, jak stado świnek zagląda przez okno zieleniaka obserwując klientów, a gdy ktoś prosi nową marchewkę w pęczku, zaczyna się doping i wszystkie świnie ze skrzyżowanymi pazurami cicho skandują: "Rwij, rwij, rwij..." A gdy klient rezygnuje z naci, po stadzie przechodzi meksykańska fala i kwik sukcesu![]()
Dobra, za dużo Ibupromu chyba wzięłam, zaczynam świat postrzegać komiksowo

Moje też nie chcą JR Farm jeść

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy

- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Świntuchy ostatnio mają chyba nadmiar zielonego... Po raz pierwszy widziałam, jak Whisper zignorowała ogórka...
Cieszę się na tą wiosnę ze względu na nie. Już można dostać marchewkę z natką, seler naciowy z liśćmi, niedługo może będzie botwinka... Wszystko dla świnki

Cieszę się na tą wiosnę ze względu na nie. Już można dostać marchewkę z natką, seler naciowy z liśćmi, niedługo może będzie botwinka... Wszystko dla świnki

Marchewka z nacią na razie kiepska, bo to jeszcze nie polska jest, tylko sprowadzana