Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.
Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu
Re: Norki, kapciochy, jamki, domki, legowiska, tunele, hamak
Moje "ćmoki" jeszcze się nie zorientowały do czego służy kapcioch ..... ech te świńskie umysły 

- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Załapią
Ewaunia - pozazdrościć takich prośkowych piękności

Ewaunia - pozazdrościć takich prośkowych piękności

- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Ale prosięta boskie!
Pastuszku a ja już z letniawą wersją
znaczy się poproszę legowisko z oparciem i legowisko okrągłe, oba w sowy, oraz kwadratowe duże i małe w nosorożce.
Zobaczymy czy przy moim wielkim lejku tyle starczy, zwłaszcza jak będzie parny upał lub parna ulewa i schnąć będzie pranie tydzień
Może do każdego po wymiennej poduszce z tego samego materiału co legowisko jeszcze bym wzięła.
Pastuszku a ja już z letniawą wersją

Zobaczymy czy przy moim wielkim lejku tyle starczy, zwłaszcza jak będzie parny upał lub parna ulewa i schnąć będzie pranie tydzień

Może do każdego po wymiennej poduszce z tego samego materiału co legowisko jeszcze bym wzięła.
- pastuszek
- Kontakt:
Sosnowa - wszystko w bawełnie ;>
Wysłałam do ProsiaczkoLuba, effcien i Hipo
Wieczorem przeturlam się do paczkomatu i nadam paczkomatowe.
Wysłałam do ProsiaczkoLuba, effcien i Hipo

Wieczorem przeturlam się do paczkomatu i nadam paczkomatowe.
Pastuszku- dotarło!
Jest piękne, normalnie zamówię sobie kiedyś u Ciebie jamkę na wymiar człowieka i w zimowe wieczory będę w niej siedzieć
Na razie w klatce wylądował kapcioch w kropki i hamaczek- oczywiście koty od razu wpadły do klatki na inspekcję jakości.
Wszystko jest piękne i super- i na pewno jeszcze coś zamówię, jak będę miała kasę!

Prosiadło jeszcze nie do końca wie o co chodzi z nowym sprzętem - ale na pewno w końcu skuma.
Za to koty od razu doceniły wykonanie i ogólnie wszystko
Jest piękne, normalnie zamówię sobie kiedyś u Ciebie jamkę na wymiar człowieka i w zimowe wieczory będę w niej siedzieć

Na razie w klatce wylądował kapcioch w kropki i hamaczek- oczywiście koty od razu wpadły do klatki na inspekcję jakości.
Wszystko jest piękne i super- i na pewno jeszcze coś zamówię, jak będę miała kasę!

Prosiadło jeszcze nie do końca wie o co chodzi z nowym sprzętem - ale na pewno w końcu skuma.
Za to koty od razu doceniły wykonanie i ogólnie wszystko

pastuszku a czy Ta truskawka w 6-tym poście to Twoja robota? bo jeśli tak to ja bym chciała taką samą dla mojej panienki
i ile takie cudo kosztuje???

- pastuszek
- Kontakt:
To nie moja robota, może kiedyś się za coś podobnego wezmę - ale póki co czasu brak.
kochana jakbyś miała takie kolory jak ten lila na drugim zdjęciu to poprosze o jamke dla mojej dziewczynki w tych własnie kolorach a ja jutro wyśle pieniądze na ten sam adres co ostatnio pozdrawiam
napisz tylko czy są takie kolorki i ile łącznie za priorytet

- pastuszek
- Kontakt:
Jasny fioletowy jest w tym odcieniu - rano ponaprawiam linki do kolorów, bo część się zepsuła ze starości to jeszcze się upewnisz co do odcienia.
38,30 zł razem z priorytetem.
38,30 zł razem z priorytetem.