Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ANYA

Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis

Post autor: ANYA »

Wyobrazcie sobie, ze z Lewisa zrobil sie przytulak :neener: tez sie dziwie, ale ciesze
Ann ja otworzylam szafe i przeszlam kolo Lewisa a on ani drgnal. Zaraz musialam sprawdzic czy z nim wszystko oki i go obudzilam.
Dzima Lewis i Ryan lezeli leb w leb i razem spali. Tyle tylko ze przez kraty. A Ryan nie byl zazdrosny tylko wyraznie mi pkazal gdzie ma moje fotografowanie go.
ANYA

Ostatniej nocy mialam cudowny sen i mam nadzieje, ze jest proroczy. Puscilam Alfa z Ryanem i Angelo i swinki sie od razu dogadaly, bez zadnego ale. Nawet na siebie nie cykaly.
Siostra dostala nowe meble teraz tylko musi czekac na dostawe i jak dostanie to sie wyprowadza, wiec bede laczyla chlopakow.

Lewis mi sie wczoraj wylozyl na kolanach :jupi:
Awatar użytkownika
jasnoluska
Miejscowość: Radom
Kontakt:

Post autor: jasnoluska »

Oby sen naprawdę okazał się proroczy :)
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie,
że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji. "

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=339
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

trzymam kciuki aby sen się spełnić :buzki:

Lewis faktycznie musiał być skrzywdzony.. nikomu nie ufał i tak to okazywał, przez gryzienie.. Czuje się u Ciebie kochany, wie, że już go nie oddasz i stał się miziakiem :love:

Ja już na swoje jak tak leżą nie reaguję.. patrzę tylko czy oddychają :szczerbaty:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
ANYA

CHyba mam obsesje na punkcie moich swinek, bo ostatnio jak weszlam do pokoju i Ryan nie podbiegl to znowu mi serce stanelo :glowawmur: A Lewis moze faktycznie mial zle przezycia i reagowal agresja na strach. Dzisiaj jak go glaskalam to sam sie wtulil w moja reke i sobie chrumkal :love:
Swinki bede laczyla juz za tydz lub dwa, bo musze pomalowac pokoj zanim tam swinki wprowadze. Przez jakis czas zanim kupie nowe meble swinki beda mialy pokoj 25m2 tylko dla siebie :D Dywan im juz zamowilam zeby nie biegaly po golych panelach.
Wczoraj wzielam na rece Alfa i usiadlam kolo Diabelka klatki a Alf sie rzucil na klatke zeby dorwac Diabelka :shock:
ruby

Post autor: ruby »

Zarezerwuj kacik na mja klatke na wielkanoc,i pamietaj,ze malujemy razem ;)
ANYA

ruby pisze:Zarezerwuj kacik na mja klatke na wielkanoc,i pamietaj,ze malujemu razem ;)
Gosia czeka juz na dostawe mebli bo ma calkiem puste mieszkanie ale wszystko ma juz zamowione. Wszystko jej dostarcza tego samego dnia i albo w ten albo w nastepny weekend bede malowala. Sofy sobie jeszcze nie zamowilam bo sie nie moge zdecydowac w jakich kolorach chce miec pokoj.
Myslalam nad taka kombinacja:
Czarny, szary, bialy, srebrny i mink
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

ANYA pisze:Sofy sobie jeszcze nie zamowilam bo sie nie moge zdecydowac w jakich kolorach chce miec pokoj.
Myslalam nad taka kombinacja:
Czarny, szary, bialy, srebrny i mink
Moja kuzynka ma ciekawy pokój; szare ściany, tylko na jednej ma czarną tapetę w czarne kwiaty, czarno-szarą sofę z czerwonymi poduszkami.
A kolor mink to jaki?
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Dzima pisze:A kolor mink to jaki?
Też nie wiem :roll:
Mnie tam się marzy coś takiego: dwie równoległe, krótsze ściany jasnozielone, a druga para równoległych w jasnoszare i jasnozielone, szerokie pasy... I jeszcze jakiś fajny wzorek jakimś kontrastującym, czarnym albo turkusem... Np. kilka
prosiaków :szczerbaty:

No i za łączenie :fingerscrossed:
ANYA

Dzima ale ja tez sobie wymyslilam, ze bede miala szare sciany.

Mink to taki sino koperkowy roz z bezem. Przewaga bezu ale to jest chlodny kolor. Hmm moze bardziej w szary ...
albo champagne zmieszany z rozem i szarym i zwykle jest polyskujacy.
Wpiszcie w google: mink cushions
albo:
http://www.very.co.uk/glamour-shaggy-ru ... chTerm=rug (zaznaczcie mink)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”