Widocznie się dziewczynom naraził i ... należało mu się
Gangsterzy Szkatuły [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Szkatuła i Żyleta-czyli baby z charakterem,Chelsea za TM
Dobrze było, Szkatuła spiskowała jak się wydostać, a Żyleta siedziała zdziwiona, że tak mało miejsca. Siedziały w nim dosłownie 5min, bo wymieniłam i koce i zmiotłam boby.Madzior pisze:A w transporterku jak tam przeżyły? W końcu dość ciasno tam miały...
Aktualnie to ich klatka. Boję się, że Szkatuła będzie zbyt terytorialna jak wróci "do siebie", więc na razie siedzimy sobie wszyscy w pralniANYA pisze:Dzima a to jest klatka czy wybieg dziewczyn?
1m x 1.8x jeśli mi się taka zmieści w pokoju, a na kolejną kupić kratki C&C (mam kuzynkę w Niemczech może załatwi).
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
Ann
Co ja widzę, Szkatuła ma koleżankę
Super, gratuluję doświnienia
Mała jest śliczna
Mała jest śliczna
- Dzima
- Kontakt:
Dzisiaj baby zostały wypuszczone na wybieg po pralni. Mają pełno zabawek, tuneli, legowisk... Żyleta szaleje!! Nie widziałam nigdy, żeby świnka rozwijała takie prędkości. Widać mega radochę
Szkatuła majestatycznie zwiedza...kiedy oddali się od małe ta kwiczy strasznie głośno! Szkatuła natychmiast zaczyna jej szukać, żeby siknąć jej prosto w pyszczek 
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
ANYA
Super to dziewczyny beda mialy duzo miejsca w wiekszej klatce
A szkatula chce kontrolowac mala, nawoluje ja a potem pokazuje ze ta ma sie jej sluchac i nie oddalac sie
A szkatula chce kontrolowac mala, nawoluje ja a potem pokazuje ze ta ma sie jej sluchac i nie oddalac sie
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
To masz niezły ubaw z babek
Wpuść im jeszcze Mańka to będziesz miała komedię! 
- Dzima
- Kontakt:
Maniek już był z nimi puszczony...i chyba nie mógł uwierzyć w swojego pecha
Następnym razem zrobię
Żyleta puszczona na otwartą przestrzeń szaleje!!
Szkatuła łapie zawiechę.
Żyleta puszczona na otwartą przestrzeń szaleje!!
Pyrka
Za TM
Za TM
- Dzima
- Kontakt:
Kolejna porcja zdjęć, ale niestety znów bez Mańka, jest taka ładna pogoda, że menda w ogóle nie chce zajrzeć do domu
Tu z wczorajszego wybiegu:

Wiem, wiem brzydka podłoga, ale to tylko pralnia
Żyletę łapię " na chama" bo nie chce dać się pogłaskać i kolankuje nawet bardzo ładnie
Nie próbuje uciekać, od razu się rozkłada, ale stopisza jeszcze nie wywaliła. Biorę ją razem ze Szkatułą, bo sama strasznie kwiczy i ją nawołuje.

Szkatuła jaka wtulona

Siema, patrzcie jaką mam zajebistą poduszkę

Wrzucam jeszcze jeden filmik z zabawy w tunelu, a raczej w przerwie na zabawę. Szkatuła zmęczona musiała się posilić sianem, Żyleta spragniona adrenaliny próbuje rozruszać Szkatułę
http://www.youtube.com/watch?v=PP4gxG8y ... e=youtu.be
Myślę czy wstawić już babom legowiska i tunele do zagrody? Na wybiegu Szkatuła przegania małą od swojej norki.
Tu z wczorajszego wybiegu:
Wiem, wiem brzydka podłoga, ale to tylko pralnia
Żyletę łapię " na chama" bo nie chce dać się pogłaskać i kolankuje nawet bardzo ładnie
Szkatuła jaka wtulona
Siema, patrzcie jaką mam zajebistą poduszkę
Wrzucam jeszcze jeden filmik z zabawy w tunelu, a raczej w przerwie na zabawę. Szkatuła zmęczona musiała się posilić sianem, Żyleta spragniona adrenaliny próbuje rozruszać Szkatułę
http://www.youtube.com/watch?v=PP4gxG8y ... e=youtu.be
Myślę czy wstawić już babom legowiska i tunele do zagrody? Na wybiegu Szkatuła przegania małą od swojej norki.
Pyrka
Za TM
Za TM
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Szkatuła jaką sobie poduchę zrobiła
Cwana bestia
Żyleta za każdym okrążeniem wpada prawie na Szkatułę a ta ani drgnie tylko obżera się sianek 
-
Madzior
Jaki Żyleta ma śliczny rożowy nosek... A ona długowłosa będzie? Czy taka jak Szkatuła? Fajny bąk, fajnie się tulą do siebie... Moje to do przytulania się do siebie nie bardzo są...