Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.

Masz do oddania klatkę lub inny sprzęt - daj ogłoszenie

Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
DanBea
Miejscowość: Katowice
Kontakt:

Re: Norki, kapciochy, jamki, domki, legowiska, tunele, hamak

Post autor: DanBea »

Pastuszku dołóż do mojego zamówienia ten ostatni rodzynek :102:
Obrazek
ruby

Post autor: ruby »

A gdzie masz cennik? :think:
Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: pastuszek »

ruby pisze:A gdzie masz cennik? :think:

W Świńskim notesie :lol: - do nabycia tutaj Bazarek z gadżetami SPŚM Polecam :102:
Do północy się pojawi ;)

Póki co nowe wzory. Motyle i mozaika są czerwone, arbuzowe żaden róż.

dalmatyńczyk
Obrazek

czerwone, arbuzowe motyle
Obrazek

czerwona, arbuzowa mozaika
Obrazek

czarny w białe serduszka - oczywiście czarny jest czarny, a nie wyblakły
Obrazek
Hipo

Post autor: Hipo »

Czy jest jeszcze jakiś kapcioch wolny? rozumiem że to są małe kapciochy? Czy można już złożyć zamówienie? Poproszę 2 kapciochy xxl, mogą być ciutkę mniejsze niż xxl ale większe niż zwykłe :) Jeśli się tak uszyją :))) Kolory: różowy w kostki, czerwony w motyle-nowy, a trzeci nie wiem, będą jeszcze inne materiały? Chciałabym prosić dwukolorowe, np. te kolory połączone z seledynem.
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

Nie ma już żadnego.
Tak, małe.
Można.
Nie będzie, bo mi się już w mieszkaniu nie mieszczą :lol: Jest w sumie 51 różnych polarów, kilku nie ma, ale na pewno coś wybierzesz ;)
Odezwę się wieczorem na pw ;)
anuleczka

Post autor: anuleczka »

pastuszek a nie masz może polarku z motywem hello kitty?? :102: ale mam wymagania :redface:
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

A tak się składa, że mam :szczerbaty:
czerwony https://imagizer.imageshack.us/v2/640x4 ... 8/1fre.jpg
niebieski ttps://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/7/3baw.jpg

Jutro będę pakować to całe kapciowisko i część wysyłać, więc jak posegreguje będę się odzywać do tych, do których jeszcze nie zdążyłam :)
anuleczka

Post autor: anuleczka »

ok, to jak dojdzie do mnie jamka to dam Ci znać czy ta sama wielkość jamki czy większa bo nie mam jeszcze rozeznania a na pewno hello kitty też musi być :102: pozdrawiam cieplutko
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

Patuszku, a bawełnianych materiałów już nie ma? Bo to jakos tak wiosennie się robi i zaczynam myśleć o wariancie letnim.........
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

anuleczka - ok, jak masz skinny to spokojnie wystarczy, moi dwaj futrzaści panowie potrafią się zmieścić, więc dla jednego golaska będzie w sam raz :)

sosnowa - uzupełniłam, umknęła mi. Niedługo pewnie pojawi się jakaś nowa :)
edit: widzę, że mi się linki popsuły ze starości. Niedługo będzie naprawione.

Cennik praktycznie wstawiony, jeszcze dwie pozycje do wyceny mi pozostały. Przepraszam, że tyle to trwało, ale do końca biłam się z myślami - nie cierpię podwyższać cen. Niestety jak już wspominałam przed świętami, w listopadzie bodajże, ceny polaru poszły w górę, zresztą cała reszta cenowo też nie stoi w miejscu - choć i tak najbardziej dobił mnie materiał, i siłą rzeczy musiałam podnieść ceny. Część rzeczy została w starych cenach, niektóre poszły w górę o 1-2 zł. Najbardziej podrożał podwójny tunelohamak. Spowodowane jest to nie tyle moim zdzieraniem z Was kasy - jak pewnie pomyślą niektórzy - co po prostu czasem jaki na uczycie go poświęcam. Za jego uszycie brałam tylko parę groszy, bo wydawało mi się to takie hop siup. Później się okazało, że wcale to nie jest takie hop siup. Każdy z Was ma inną klatkę (nawet nie sądziłam, że tak się mogą różnić klatki :? ) i za każdym razem jest to szycie pod wymiar, sprawdzanie, poprawianie, sprucie, przeszycie jeszcze raz tak, żeby wszystko grało, było napięte a nie zwisało. Kto zamawiał to wie, że męczyłam o wymiar - a że nie mam takich klatek jak Wasze to trochę z tym jest roboty. Czasem ktoś dostał gratis dodatkowe półkola czy kółeczka - jakby coś było nie tak, bo nie miał jak sprawdzić wymiaru. Niektóre tunelohamaki to mnie z równowagi wyprowadzały a jeden to mi się chyba po nocach będzie jeszcze długo śnił. To też zaczęłam doceniać swoją prace, czas a cena jaka jest każdy widzi. Mam nadzieję, że zrozumiecie i nie pogonicie ;)
Pozdrawiam :buzki:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprzedam/Oddam”