Churchill i Thatcher [Bielsko-Biała] - W DS
Moderator: silje
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Re: Churchill, Thatcher i Chamberlain[rez] Kęty
Cudność, ale i pozostali chłopcy niczego sobie. Churchill nie jest świnką krótkowłosą, ale świnką krótkowłosą o dłuższym włosiu... Jego sierść ma taką niezwykle miękką strukturę... Thatcher też ma taką miękką sierść, nie jak rozetka...
Jeszcze tylko czekamy na sensowną pogodę i Panowie jadą do Usi!
Teraz są już u mnie, siedzą w klatce, dostali właśnie arbuza, ale został ledwo tknięty. Nie zrozumieli jeszcze, do czego służy trap, łączący klatki, więc cisną się w jednej.
Cudni są!
Teraz są już u mnie, siedzą w klatce, dostali właśnie arbuza, ale został ledwo tknięty. Nie zrozumieli jeszcze, do czego służy trap, łączący klatki, więc cisną się w jednej.
Cudni są!
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Oni lubią arbuza, widać stres... Churchill przez chwilę był podejrzewany o zmianę płci... Ale nie -jednak to facet... W poniedziałek full kontrola u weta, zakrapianie na wszoły a potem podróż do DT w Chorzowie
Dzisiaj obiecuję zrobić fotki chłopakom i wrzucić je w wątek.
Póki co, obserwuję jak zajadają czerwoną paprykę. To jest zdecydowanie przysmak całej trójki - wszyscy rzucili się jak szaleni
Póki co, obserwuję jak zajadają czerwoną paprykę. To jest zdecydowanie przysmak całej trójki - wszyscy rzucili się jak szaleni
Zrób dużo Chamberlainowi
+ filmik, plissss (kiedy już ta środa?? )
+ filmik, plissss (kiedy już ta środa?? )
Zdjęcia na pewno, a filmik na 60%
Chamberlain szczególnie chętnie je paprykę - wszystkie trzy kolory. Pozostali chłopcy też, ale on najchętniej. I najwięcej też pije, zaskoczył mnie. Młody jest umaszczony pięknie, a jego włosie tak mięciutkie, że zazdroszczę Ci, że będziesz miała do głaskania codziennie
Chamberlain szczególnie chętnie je paprykę - wszystkie trzy kolory. Pozostali chłopcy też, ale on najchętniej. I najwięcej też pije, zaskoczył mnie. Młody jest umaszczony pięknie, a jego włosie tak mięciutkie, że zazdroszczę Ci, że będziesz miała do głaskania codziennie