Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.

Masz do oddania klatkę lub inny sprzęt - daj ogłoszenie

Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu

ODPOWIEDZ
Lena87

Re: ZAMKNIĘTE DO 3 MARCA

Post autor: Lena87 »

Jadziulka, pochwal się co stworzyłaś :102: Ja bym uszyła coś podobnego do kapciocha, gdyby Pastuszek zdradziła mi, jak to zrobić, żeby ten daszek tak ładnie stał :szczerbaty:
Awatar użytkownika
jadziulka
Miejscowość: Lubin
Kontakt:

Post autor: jadziulka »

Ha ha nie, bo to kapciocha nie przypomina ani z boku, ani z góry.
No właśnie ja się nad tym daszkiem głowiłam, ale go nie zrobiłam.
ruby

Post autor: ruby »

Jak Ty masz taki ruch w sklepie jak jest zamkniete,to ja nie chce wiedziec co bedzie jak ptworzysz. :szczerbaty:
Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: pastuszek »

Ruby - uszyje albo padnę koło maszyny :lol:

KAPCIOCHY

DanBea1. Moro,zewnątrz dół brąz, środek daszek brąz
Obrazek

DanBea2. Niebieski w małpki, w środku chabrowy
Obrazek

Ewaunia3. Na zewnątrz: daszek- moro, oparcie - karmel, spód - beżowy; środek: daszek - bananowy, spód - brązowy
Obrazek

Świat_jeży 4. Czarny w serduszka, w środku turkus, na zewnątrz spód turkusowy
Obrazek

ProsiaczkoLub ?5. Rudy, oparcie i środek daszku pomarańcz, nie tak intensywny jak na zdjęciu
Obrazek

ProsiaczkoLub6. Na zewnątrz: daszek - czarny w kropki, oparcie - seledyn, spód - ciemny róż; środek: daszek - chabrowy, spód - ciemny róż
Obrazek

jadziulka7. Na zewnątrz: daszek, spód - łaty, oparcie - czarny; środek: daszek - czarny, spód łaty SPRZEDANY[/b]
Obrazek

Świat_jeży 8. Na zewnątrz: daszek, spód - hibiskus, oparcie - łosoś; środek: daszek - wg producenta brzoskwiniowy, spód - hibiskus
Obrazek

DanBea9. Biały we wzorki, w środku - jasny róż
Obrazek

jadziulka10. Na zewnątrz: daszek- ciemny róż, oparcie seledyn, spód - jeans; środek: daszek - seledyn, spód - jeans SPRZEDANY[/b]
Obrazek

Ombre100211. Na zewnatrz: daszek i oparcie łapki, spód - fiolet; środek: daszek i spód - fioletSPRZEDANY[/b]
Obrazek

Libra20 12. Na zewnątrz: daszek i oparcie: róż w napis love, spód - jeans; środek: żółty SPRZEDANY
Obrazek

Libra20 13. Na zewnątrz: daszek i oparcie - róż w napis love, spód - jasny róż; środek: daszek - kaszmirowy róż, spód - jasny, blady róż SPRZEDANY
Obrazek

Ewaunia14. Na zewnątrz: daszek i oparcie - ciemny róż, spód - grafit; środek - grafit
Obrazek

Ewaunia15. Na zewnatrz: daszek i oparcie jasny róż, spód - grafit; środek: seledynowy
Obrazek

Świat_jeży 16. Panerka, środek - ciemny róż (na zdjęciu wyszło bordo)
Obrazek

Ewaunia17. Jasny, blady róż, środek - bordowy
Obrazek

DanBea18. Chabrowy, oparcie - ciemny chabrowy
Obrazek

19. Na zewnątrz: daszek i oparcie - chabrowy, spód - grafit; środek - seledynowy
Obrazek

DanBea20. Na zewnątrz: daszek - myszka Miki, spód - fuksja, oparcie - kaszmirowy róż; środek: kaszmirowy róż
Obrazek

JAMKI

Świat_jeży 21. Na zewnątrz: daszek i spód - chabrowy, oparcie - pomarańcz, środek - czerwony SPRZEDANY
Obrazek

Świat_jeży 22. Na zewnątrz: daszek - ciemny chabrowy, spód - ciemny róż, oparcie - czarny w kropki; środek: daszek - żółty, spód - seledynowy SPRZEDANY
Obrazek

Świat_jeży 23. Na zewnątrz: daszek - hibiskus, spód - seledyn, oparcie - malinowy róż; środek: daszek - zółty, spód - czerwony (kolory wyszły za intensywne) SPRZEDANY
Obrazek

Ewaunia24. Zielony, w środku zielony w pieski SPRZEDANY
Obrazek

DanBea25. Zielony, w środku ciemna zieleń
Obrazek

Ewaunia26. Myszka Miki, środek kaszmirowy róż SPRZEDANY
Obrazek

Świat_jeży 27. Na zewnątrz: daszek i oparcie - róż w napisem love, spód - ciemny róż, środek - turkus SPRZEDANY
Obrazek

Ewaunia28.Fioletowy, oparcie - fiolet w łapki SPRZEDANY
Obrazek

DanBea29. Na zewnątrz: daszek i oparcie - niebieski w małpki, spód - jeans; środek: daszek - jasnobłękitny, spód - chaber
Obrazek

Ewaunia30.Fioletowy w łapki, środek - seledyn SPRZEDANY
Obrazek

DanBea31. Na zewnątrz: daszek - zielony, spód - chabrowy, oparcie - czerwone angry birds; środek: czerwony
Obrazek

DanBea32. Jasny róż, środek - ciemny róż
Obrazek

Świat_jeży 33. Biały we wzorki, środek - grafit SPRZEDANY
Obrazek

anuleczka34. Koral, środek: spód koral, daszek - łosoś (za bardzo intensywnie wyszło)
Obrazek

Świat_jeży 35.Na zewnątrz: daszek i oparcie - panterka, spód - grafit; środek - grafit SPRZEDANY
Obrazek

Świat_jeży 36.Na zewnątrz: daszek - seledyn, spód chabrowy, oparcie - czarny w kropki; środek: daszek - ciemny róż, spód - pomarańcz (zdjęcie nie oddaje kolorów środka) SPRZEDANY
Obrazek

DanBea37. Na zewnątrz: daszek i oparcie - chabrowy, spód - jasnobłękitny; środek - niebieski w pieski
Obrazek

ProsiaczkoLub38.Na zewnątrz: daszek i spód - zielony, oparcie - czerwone angry birds; środek: daszek - czerwony, spód - pomarańczowy
Obrazek

Mam nadzieję, ze nie namieszałam wstawiając zdjęcia :szczerbaty:
Zapraszam :meeting:
Świat_jeży

Post autor: Świat_jeży »

Poprosimy: 4, 8, 16, 21, 22, 23, 27, 33, 35, 36 :) Jeżyki się ucieszą! :love:
Libra20

Post autor: Libra20 »

12 i 13 poproszę :)
Ewaunia

Re: Norki, kapciochy, jamki, domki, legowiska, tunele, hamak

Post autor: Ewaunia »

Ja poproszę 24, 26,28,30.
Ombre1002

Post autor: Ombre1002 »

30 poproszę : )
Ewaunia

Post autor: Ewaunia »

Ombre1002 pisze:30 poproszę : )
Ja byłam pierwsza! :lol:
Ombre1002

Post autor: Ombre1002 »

Oj, sorki, pomylilam numerki ;D 11 proszę ; )
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprzedam/Oddam”