Kasia[Katowice] [*]
Moderator: pastuszek
Re: Kasia[Katowice] wstępna rezerwacja vava78
Świetnie, że jest już koncentrator!
Byłam dziś z Kasią na powtórnym rtg, później pojechałyśmy do lecznicy.. no i nie jest niestety dobrze Płuca są jakie były praktycznie, do tego charczenie wróciło, a już myślałam, że mam schizofrenie.. Kasi pozostaje dotlenianie się i leki do końca życia, żeby łatwiej się oddychało.. Jeszcze nie wiem co będzie dostawać, jutro na wizycie się dowiem, dziś dostała 2 zastrzyki, jutro też ma jeszcze dostać, a w weekend już raczej tabletki będą. Strasznie mi jej szkoda, jest taka kochana, ostatnio wymusza na mnie głaskanie po kilkanaście razy dziennie, no nie da się przejść obojętnie..
Biedactwo maleńkie
Kasieńko, kciuki za to, żeby leki pomogły chociaż trochę i żeby Cię nic nie bolało
Tysiu - podziwiam Cię za to, co robisz!
Kasieńko, kciuki za to, żeby leki pomogły chociaż trochę i żeby Cię nic nie bolało
Tysiu - podziwiam Cię za to, co robisz!
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
A już było lepiej trochę... Biedna ta Kasiula. Będą jakieś foty twarzowe ze skrzynką z tlenem? Na fb bym wrzuciła
Ehh zaraz zwijamy się do weta, Kasia jest od wczoraj na podkładzie, bo coś się ostatnio napinała, raz ładne bobki, zaraz gorsze, wzdęcia straszne miała i chciałam bobki zbadać.. teraz na podkładzie widzę plamy ciemne, wyglądają na krew... O matko