Klatki: 100-tka i 80-tka, wybieg ok 110*80.
Moderator: Pulpecja

Jak zrobiłaś przejście z klatki do klatki? Półki są czy rampy, bo nie dowidzę?
  Jak zrobiłaś przejście z klatki do klatki? Półki są czy rampy, bo nie dowidzę? Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia mogą teraz szaleć na maksa. Ale jest różnica, niby więcej tylko o 20 cm dł. i 10 cm szer. ale daje fajną przestrzeń. Teraz klatka się wydaje taka duża, a potem dodasz półeczki, hamaczki i już się zmniejszy całość optycznie
  mogą teraz szaleć na maksa. Ale jest różnica, niby więcej tylko o 20 cm dł. i 10 cm szer. ale daje fajną przestrzeń. Teraz klatka się wydaje taka duża, a potem dodasz półeczki, hamaczki i już się zmniejszy całość optycznie 

Dokładnie. Tylko kilka cm, a o ile większa się wydajeMmagda pisze:Ale jest różnica, niby więcej tylko o 20 cm dł. i 10 cm szer. ale daje fajną przestrzeń.

)
 )
 Ja powoli rozważam przebudowę wybiegu ale nie mam jeszcze dobrego pomysłu. Na pewno zachowamy klatkę 80'tkę i pomysł z półeczkami (Vito uwielbia siedzieć najwyżej jak się da). Żałuję tylko że przy moich brudaskach nie mogę sobie pozwolić na piękne hamaki i poduszeczki. Musiałabym chyba kupić drugą pralke żeby nadążyć
 Ja powoli rozważam przebudowę wybiegu ale nie mam jeszcze dobrego pomysłu. Na pewno zachowamy klatkę 80'tkę i pomysł z półeczkami (Vito uwielbia siedzieć najwyżej jak się da). Żałuję tylko że przy moich brudaskach nie mogę sobie pozwolić na piękne hamaki i poduszeczki. Musiałabym chyba kupić drugą pralke żeby nadążyć  Jeden, dwa dni i wszystko jest kompetnie zasikane.
 Jeden, dwa dni i wszystko jest kompetnie zasikane.