Dlaczego uważacie, że prowadząca słaba?
Szkoda, że nie dali tego programu w grudniu, teraz to trochę musztarda po obiedzie gwiazdkowym, ale poza tym spełnił swoją rolę. To audycja na żywo, o co chodzi?
SPŚM w mediach
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Re: SPŚM w mediach
Można ten wywiad z radia gdzieś wysłuchać?
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Nie działa mi Ale widziałam i zagli tam była
-
- Miejscowość: Łowicz
- Kontakt:
Prowadząca tak się wypowiadała,jakby w ogóle nie znała się na rzeczy.Jakby to był jej pierwszy występ radiowy. Ja bym chyba lepiej wystapiła.porcella pisze:Dlaczego uważacie, że prowadząca słaba?
Szkoda, że nie dali tego programu w grudniu, teraz to trochę musztarda po obiedzie gwiazdkowym, ale poza tym spełnił swoją rolę. To audycja na żywo, o co chodzi?
Ja miałam wrażenie, że prowadzi to jakaś babcia, która sama nie wie, o czym chce gadać.. Jakoś te pytania tak "formułowała"(próbowała), że zanim zadała pierwsze, już miałam dosyć, na szczęście jej przerwano
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Prowadząca nie ma się znać "na rzeczy" - po to zaprasza gości. Mnie się właśnie wydawało, że ona to dobrze robi, bo pozwala się wypowiedzieć zaproszonym, gorzej jest, jeśli dziennikarz ma tezę i przerywa, jak goście mówią, coś co nie pasuje.Bunia pisze: Prowadząca tak się wypowiadała,jakby w ogóle nie znała się na rzeczy.Jakby to był jej pierwszy występ radiowy. Ja bym chyba lepiej wystapiła.
Każdy ma prawo do własnego zdania, mnie się wydaje, że taka audycja w TOKFM, które ma dużą słuchalność, zwłaszcza wśród kierowców, co oznacza ogromne audytorium, to był dla wszystkich futrzaków świetny PR. Malo kto pewnie zapamięta nazwiska i nazwy organizacji, ale zostanie kwestia prezentów, adopcji i porzucania zwierząt.
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Właśnie jakaś babcia. Dla mnie ta prowadząca to niewypał.Tysia pisze:Ja miałam wrażenie, że prowadzi to jakaś babcia, która sama nie wie, o czym chce gadać.. Jakoś te pytania tak "formułowała"(próbowała), że zanim zadała pierwsze, już miałam dosyć, na szczęście jej przerwano
Ostatnio zmieniony 16 lut 2014, 19:52 przez porcella, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Ortografia! Mod. Porcella "Niewypał" piszemy razem!
Powód: Ortografia! Mod. Porcella "Niewypał" piszemy razem!
-
- Kontakt:
Zgadza się audycja była okey tylko ta prowadząca do kitu.Panna Fiu Fiu pisze:Według mnie audycja była ok. Fajnie, że ktoś pomyślał i ją zrobił