ஜ Rezydenci i reszta świty ஜ
Moderator: pastuszek
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: ★★★ Moi Showmani ★★★
"Tatusiowie" jak to brzmi?
Pewnie odeta mi szykuje klatkę w tęczowych kolorach? 
Pyrka i Winicjusz
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
Karenik
No właśnie JAK TO BRZMI! Ja zamiast nocnikowania zacznę go lepiej uczyć tolerancji, coby tęczowa klatka nie spłonęła ;p
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
A na ostatnim zdjęciu to gdzie Kajtuś ma główkę?
Chyba ciocia Jeżyna nie próbowała znów zwrócić na siebie uwagi siadając na kimś? 
Pyrka i Winicjusz
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
odeta89
Dzima pisze:"Tatusiowie" jak to brzmi?![]()
Pewnie odeta mi szykuje klatkę w tęczowych kolorach?
Karenik dziękuję
-
odeta89
tadaaaaaaaam!
nasza nowa willa

część mieszkalna Marka i Zoltara - Dzima słusznie zauważyłaś dach domku - to sperma Twista

apartament Tango i za chwilę Bruni - jak nie będzie tymczasów to będą mieli dla siebie jeszcze drugie piętro.

tutaj Marek montuje się w kapciocha

Tanguś nieśmiało wygląda spod półki - a jak wysoko popcorningował po wprowadzce!

zmęczony Zoltar odpoczywa, jakby co najmniej sam tę klatkę składał, teraz w norce od Cioci Oxi (
) kręci się i chyba zaraz na mnie nasika.

Największe podziękowania dla Twojej Wiernej Fanki
'
p.s
Z okazji Walentynek dla wiernego funclubu Zoltar przesyła buziaki z pozdrowieniami!
W szczególności dużo pozytywnej mocy dla Cioci Zagli!

nasza nowa willa
część mieszkalna Marka i Zoltara - Dzima słusznie zauważyłaś dach domku - to sperma Twista
apartament Tango i za chwilę Bruni - jak nie będzie tymczasów to będą mieli dla siebie jeszcze drugie piętro.
tutaj Marek montuje się w kapciocha
Tanguś nieśmiało wygląda spod półki - a jak wysoko popcorningował po wprowadzce!
zmęczony Zoltar odpoczywa, jakby co najmniej sam tę klatkę składał, teraz w norce od Cioci Oxi (
Największe podziękowania dla Twojej Wiernej Fanki
'
p.s
Z okazji Walentynek dla wiernego funclubu Zoltar przesyła buziaki z pozdrowieniami!
-
odeta89
Zolciu po 4 dniach opatrunków specjalistycznych w 100% się wygoił
stwierdzone przez dr Anię!
-
ANYA
NO to chlopaki mieli fajne walentynki
Tak sobie patrze na Twoje swinki i mysle, ze jak Brunka przyjedzie to reszta chlopakow dostanie w glowe.
Tak sobie patrze na Twoje swinki i mysle, ze jak Brunka przyjedzie to reszta chlopakow dostanie w glowe.