Chłopaki niestety się nie dogadali, Olaf mieszka w klatce obok...
Na wybiegu jeszcze nie dawno mogli być we 3 bo Olaf zbytnio nie zwracał na Benka uwagi na większych powierzchniach ale teraz nawet na wybieg nie mogę ich puścić bo zaraz jest gonitwa, kwiki i Olaf z pełnym pyszczkiem Benkowego futerka
Najgorsze jest to że Olaf tęskni za Grzesiem i nie wiem co mam teraz robić bo Grzesia od Benka też nie chce oddzielać
Aniołek Grześ <3 Benio, Olaf, Franuś i Kacper za TM [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Trzech muszkieterów mojego serca <3 Benio, Olaf i Grześ
Olaf, no co Ty... Nie wygłupiaj się!
Daj Olafowi troche czasu zeby ochlonac. Moze zmadrzeje i troche zlagodnieje.
Może zrób im tak żeby 1 mógł przed 2 uciec np wskakując na półkę u mnie tak jest Gizmo jak goni Rubinka w niewiadomych zamiarach to ten kic do góry i w kime
Tez tak mam z ta poleczka, ale chyba to sie nie sprawdzi jak leca wlosy.
Niech chlopaki mieszkaja najblizej jak sie da, najlepiej gdyby dotykaly sie noskami przez kraty.
Olaf potrzebuje naprawde dominujacej swinki ktora doprowadzi go do ladu.
Niech chlopaki mieszkaja najblizej jak sie da, najlepiej gdyby dotykaly sie noskami przez kraty.
Olaf potrzebuje naprawde dominujacej swinki ktora doprowadzi go do ladu.
Myślę nad adopcją 4 prosiaka dla Benka, Olaf coraz gorzej reaguje na Benka a ja nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje bo Benek jest mega wielką trąbą życiową i nie wiem czym przeszkadza tak Olafowi, za to za Grzesiem Olaf tęskni i wydaje mi się że z tego powodu zaczął mi chudnąć... (jutro idziemy do weterynarza). Strasznie się martwię o nich. Zastanawiam się czy nie próbować załatwić drugiej dużej klatki i przeprowadzić do niej Olafa z Grzesiem a Benkowi sprawić nowego kolegę. Nie wiem już co będzie najlepsze dla nich.
Jestem załamana
Jestem załamana
Może adoptuj samczyka na takiej zasadzie, że jeśli nie dogada się z Benkiem to będziesz temu adoptowanemu szukała domu?
Chyba lepiej jak Olaf będzie z Grzesiem, przynajmniej go zna i lubi, a Olafowi poszukasz kolegi.. widziałam, że jesteś zainteresowana pewnym kawalerem
I jak tam u chłopaków? Jakaś poprawa?