Ale ale! ANYA, Ty w torebce truskawki nosisz?
♥pusty chlewik♥ [*]Daisy,Lola,Lucy & Yeti[*]
Moderator: pastuszek
-
Dropsio
Re: ♥Lola♣Lucy♠Daisy♦Yeti♪
Spryciule
Czy to dla panienek specjalnie? 
-
ANYA
Dropsio pisze:Spryciule![]()
Ale ale! ANYA, Ty w torebce truskawki nosisz?Czy to dla panienek specjalnie?
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Przyznaj się Anya, że chciałaś zachować truskawki na drogę powrotną, ale dziewczyny cię przechytrzyły
Jak reszta się zachowuje bez Loli? Na pewno zauważyły jej brak
Siedziały wszystkie razem w klatce czy parami?
Jak reszta się zachowuje bez Loli? Na pewno zauważyły jej brak
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
ruby
Wczoraj w tej najgorszej chwili, gdy Lolusia odchodzila podniosly larmo ,zaczely skrzypiec i biegac po klatce, potem siedzialy w tym kacie,gdzie Lola wczesniej spala,a dzis juz ok, tylko takie markotne sa, najbardziej Daisy,bo one razem na spacery po domu chodzily
-
ANYA
To moze wykastruje Diabelka i wlozymy razem, zobaczymy czy sie dogada z twoimi pannami. On napewno bedzie zabieral na wycieczki Daisy i nie pozwoli sie nudzic Twoim pannom.
PS Dropsio nie mialam zamiaru ukrywac truskawek
PS Dropsio nie mialam zamiaru ukrywac truskawek
- pour
- Miejscowość: Glasgow
- Kontakt:
Sprobujcie z Lewisem 
-
ANYA
Nie powiem nie jak sie Diablo dogada z dziewczynami. Dlaczego mialabym powiedziec, ze nie? Myslisz, ze ja chce zeby on cale zycie siedzial w klatce? Z zadna moja swinka on sie nie dogada bo moje swinki go nie chca. On jest najslabszy z nich, najmniejszy i reszta sie na nim wyzywa. A diabelek jest taki wesolutki, zamiast gryzc sie z chlopakami to woli sie bawic. Jest mi go naprawde szkoda, a wiem, ze u Ciebie mialby super zycie jezeli dziewczyny go zaakceptuja. Mozemy o tym pogadac.
Pour Lewisa balabym sie wlozyc do dziewczyn, chociaz tak czy owak go musze wykastrowac wiec mozemy zobaczyc. Ale Lewis ma szanse sie dogadac z Alfem bo on sie Alfa boi. Ryanowi sie poddal, wiec jest szansa.
Jest mi poprostu przykro jak patrze na moje swinki, ktore sa same. Alf zupelnie zeswirowal i koniecznie z kims musze go polaczyc. Problem w tym, ze nie wiem kto jest bardziej agresywny, on czy Lewis do swinek.
Pour Lewisa balabym sie wlozyc do dziewczyn, chociaz tak czy owak go musze wykastrowac wiec mozemy zobaczyc. Ale Lewis ma szanse sie dogadac z Alfem bo on sie Alfa boi. Ryanowi sie poddal, wiec jest szansa.
Jest mi poprostu przykro jak patrze na moje swinki, ktore sa same. Alf zupelnie zeswirowal i koniecznie z kims musze go polaczyc. Problem w tym, ze nie wiem kto jest bardziej agresywny, on czy Lewis do swinek.
- jadziulka
- Miejscowość: Lubin
- Kontakt:
Ha ha ten numer z torebka świetny:)
Same sie obsłużyły i juz;)
Same sie obsłużyły i juz;)
-
zagli
Dziewczyny to genialny pomysł! Diabełek będzie szczęśliwszy, dziewczyny się rozruszają. Ania, leć na kastro, to bardzo dobra decyzja!