Fani seriali ;)
Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Fani seriali ;)
Ojciec Mateusz ,komisarz alex , nadobre i na zle, barwy szczęscia
Ostatnio zmieniony 15 lut 2014, 13:57 przez kakazuma, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: brak innych polskich znaków odpuściłam, ale, na Boga, tu było " szczenscia"!
Powód: brak innych polskich znaków odpuściłam, ale, na Boga, tu było " szczenscia"!
Idealny temat dla mnie
Pierwsza trójka: Dexter, Supernatural, American Horror Story
Reszta: Game of Thrones, Breaking Bad, The L Word, Gossip Girl

Pierwsza trójka: Dexter, Supernatural, American Horror Story
Reszta: Game of Thrones, Breaking Bad, The L Word, Gossip Girl
Ostatnio porzuciłam filmy i wzięłam się porządnie za seriale.
Przede wszystkim skończyłam Breaking Bad, które zrobiło się ciekawsze dopiero od połowy 2 sezonu, ale potem tak zaczęło się dziać, że odcinki leciały jeden po drugim. Naprawdę z całego serca polecam
Aż szkoda, że już koniec.
Potem wzięłam się za Arrow i w ciągu 5 dni obejrzałam 26 odcinków
W sobotę siedziałam od 20 do 3 i odcinek na odcinkiem oglądałam. Już miałam przestać, ale zwykle tak się kończyły, że trzeba było włączyć następny
Po za tym jest na kogo popatrzeć, główny bohater po prostu bajka 
Następny w kolejce jest White Collar. Troszkę dużo nadrabiania będzie, ale jak wciągnie mnie na maksa tak jak BB to szybko pójdzie (ilość odcinków podobna)
Do tego dochodzą seriale, w których jestem na bierząco, tj. HIMYM, Walking Dead i Big Bang Theory i czasami czasu brakuje na to wszystko
Przede wszystkim skończyłam Breaking Bad, które zrobiło się ciekawsze dopiero od połowy 2 sezonu, ale potem tak zaczęło się dziać, że odcinki leciały jeden po drugim. Naprawdę z całego serca polecam

Potem wzięłam się za Arrow i w ciągu 5 dni obejrzałam 26 odcinków

W sobotę siedziałam od 20 do 3 i odcinek na odcinkiem oglądałam. Już miałam przestać, ale zwykle tak się kończyły, że trzeba było włączyć następny

Następny w kolejce jest White Collar. Troszkę dużo nadrabiania będzie, ale jak wciągnie mnie na maksa tak jak BB to szybko pójdzie (ilość odcinków podobna)
Do tego dochodzą seriale, w których jestem na bierząco, tj. HIMYM, Walking Dead i Big Bang Theory i czasami czasu brakuje na to wszystko

jelonek widzę że znalazły byśmy wspólny językjelonek pisze:Idealny temat dla mnie![]()
Pierwsza trójka: Dexter, Supernatural, American Horror Storyl

Ja oglądam American Horror Story,3 sezon ale ponoc cos slyszalam ze bedzie 4. Zaczelam ogladac tez serial Dawno, dawno temu nawet fajnie sie zapowiada. Czysta Krew ogladalam do 5 sezonu a teraz kiszka sie zrobila i od 5 juz nie ogladam bo mnie to zaczelo nudzic. Fajny jest tez serial Zagadki umyslu jak ktos lubi seriale kryminalne.
- Jack Daniel's
- Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
- Kontakt:
Długo się nie mogłem zabrać. Ale weszło jednak i się spodobało.
Tyrion Lannister, mój nr 1!
Tyrion Lannister, mój nr 1!
Podpis usunięty przez administratora.
M jak Miłość już od dobrych paru lat
Na wspólnej
Ranczo
a do tego programy rozrywkowe typu Kuchenne rewolucje, czy Ugotowani

Na wspólnej
Ranczo
a do tego programy rozrywkowe typu Kuchenne rewolucje, czy Ugotowani

- Jack Daniel's
- Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
- Kontakt:
No i wciągnąłem się w Grę o Tron. Nadrobiłem całość. To teraz zaczynam jeszcze książkę czytać.
Podpis usunięty przez administratora.